Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Για κλάματα η πρώτη προεκλογική εκδήλωση του Δ. Σταμενίτη



 
Στην μύτη του Ιορδάνη Τζαμτζή , μια μέρα πριν την ονομαστική του εορτή, επιχείρησε να μπει ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Διονύσης Σταμενίτης.
Για την πρώτη του προεκλογική εμφάνιση , προτίμησε την φυσική έδρα του συναδέρφου του, ενισχύοντας εμμέσως διάφορες έντεχνες πληροφορίες που διαδόθηκαν ότι δήθεν ο Ιορδάνης Τζαμτζής  θα πολιτευθεί σε… άλλη περιφέρεια.
Εφαρμόζοντας το « ο θάνατός σου η ζωή μου» έκανε αρχή με τον συγκεκριμένο βουλευτή.
Κατά τα άλλα , μιλώντας στο «κουβαλημένο» ως επί το πλείστον ακροατήριο αναμάσησε τα επιχειρήματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής, επικεντρώνοντας τις βολές στο ΣΥΡΙΖΑ.
Όσον αφορά την Πέλλα , δεν βρήκε ούτε ένα έργο να αναφέρει. Περιορίστηκε στα ευχολόγια, σαν να μην ήταν κυβερνητικός βουλευτής , λέγοντας  ότι «θα πρέπει να διεκδικήσουμε με περισσότερη δύναμη ακόμα περισσότερα, γιατί ευτυχώς για εμάς ζούμε σε έναν Νομό εξαιρετικό, με φοβερά πλεονεκτήματα».
Στο τέλος ζήτησε ξανά ψήφο  για ότι δεν έπραξε όλο το χρονικό διάστημα , υποστηρίζοντας ότι «Ο Νομός μας, που όλοι τον αγαπάμε, χρειάζεται δουλειά, πρόγραμμα, σχεδιασμό συγκεκριμένων δράσεων και την πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε".

4 σχόλια:

  1. Πετρο εσυ εισαι για κλαματα....ελα να σου δωσω 5€ να γραψεις καλα λογια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΤΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ....ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ

      ΥΓ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟΝ, ΑΣ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΣΤΟ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΣΑΜΑΝΔΗΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙ ΑΙΣΧΡΑ ΨΕΜΜΑΤΑ
    ΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
    ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΗΘΕΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. του τάκανες τα μούτρα κρέας του Πέτρου σαν την δική σου φάτσα και μου θύμισες το ανέκδοτο που είπε κάποιος σε έναν άσπονδο φίλο του: εσύ είσαι πολύ γ@μιάς ίδιος η μάνα σου.

      Διαγραφή

(3)