Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΕΙΟΥ: Πρωταγωνιστές του ντέρμπι με τους Προμάχους οι διαιτητές



Για την διαιτησία στο εντός έδρας παιχνίδι με τους Προμάχους(2-4) διαμαρτύρεται με την παρακάτω ανακοίνωσή του ο ΗΡΑΚΛΗΣ Γαρεφείου:




Δυστυχώς, για ακόμη μια αγωνιστική οι συζητήσεις μας δεν είχαν ως αντικείμενο σχολιασμού τα κατορθώματα ή την απόδοση των ποδοσφαιριστών μας, αλλά αυτά των διαιτητών! Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν ήταν ο καλύτερος αγώνας της κατηγορίας έως τώρα, ήταν πάντως σίγουρα αυτός με τους περισσότερους θεατές, και με πρωταγωνιστές όχι τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν, αλλά τους διαιτητές και τα σφυρίγματά τους.
Δε θα γίνουμε κουραστικοί, αναλύοντας φάση προς φάση τα "φαλτσοσφυρίγματα" των διαιτητών στον αγώνα της ομάδας μας με αυτή των Προμάχων. Τρια πράγματα  θα πούμε μόνο: γκολ με το χέρι, αποβολές, ακυρωμένο γκολ ως οφ-σαιντ! Όλα σε βάρος της ομάδας μας. Όσοι ήταν εκεί είδαν, και ήταν πάρα πολλοί αυτοί.
H αλλοίωση του αποτελέσματος είναι ξεκάθαρη, για ακόμη μια φορά σε αγώνα της ομάδας μας. Συγχαρητήρια κ. Μαυρίδη, συγχαρητήρια κύριε Βαμβακά. Τα καταφέρατε!!!
Το ποτήρι ξεχείλισε.
Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προστατέψουμε την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να "παίζει" με την προσπάθειά μας να έχουμε μία αξιοπρεπή πορεία στην κατηγορία που αγωνιζόμαστε.

                                         ΜΕ ΤΙΜΗ

                                           ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)