Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Άνω κάτω η ΝΔ από το ψηφοδέλτιο της Πέλλας!




 


ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ  ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ



Από έναν ρομαντικό οπαδό της Ν.Δ την οποία υπηρετεί για πολλά χρόνια...



    Αφού ζητήσω συγγνώμη από τους κυρίους ή κυρίες που ακούγονται τα ονόματά τους περί υποψηφιότητας στις βουλευτικές εκλογές, θα ήθελα να στραφώ στα όργανα της ΝΔ που σε έναν νομό με τρεις στους τέσσερις Δημάρχους δικούς της, με τρεις εν ενεργεία βουλευτές, με κουμπάρους και πολλούς διορισμένους (προνομιούχους) 15 μέρες πριν τις εκλογές να μην έχει έτοιμο ψηφοδέλτιο.
 Ντροπή και Κρίμα κύριοι ! Προφανώς δεν έχετε καταλάβει τί εκπροσωπείτε ! Ζείτε στον κόσμο σας και μοναδικό σας μέλημα είναι η καρέκλα. Κάνετε λάθος να νομίζετε ότι δουλεύετε τους πάντες. Τα ονόματα που προτείνετε δεν καλύπτουν αναλογικά το νομό μας, όπως και τις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Δε μπορώ να καταλάβω τις προθέσεις σας.
     Σε κάθε προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση υπήρχε υποψήφιος και στο δήμο Εδέσσης και στο δήμο Αλμωπίας και μάλιστα προσωπικότητες, με μεγάλο ειδικό βάρος. Καλά θα κάνετε λοιπόν να μπείτε στη μάχη για το κόμμα μας και όχι απλά να περάσει η σειρά σας ότι προτείνατε κάποιον. Επειδή όμως θεωρώ λάθος το να αρκεστώ σε κριτική χωρίς να προτείνω επί της ουσίας, τονίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι να κάνουν το κόμμα μας πρώτο και εσείς τους ξέρετε καλύτερα, αφού τους έχετε προτείνει και μάλιστα επιλέξει κατά καιρούς σε διάφορες επιτροπές ή διοικήσεις οργανισμών του κράτους.
  Τέλος, άποψη μου είναι ότι όταν μια ομάδα δεν πάει καλά ούτε οι ποδοσφαιριστές φεύγουν ούτε ο κόσμος. Φεύγει ο προπονητής και μας αφήνει στο ρομαντισμό και τα πιστεύω μας. Αν η τελική επιλογή είναι η αιτία για την καταστροφή της ΝΔ, τότε ας ευχαριστήσουμε για τις υπηρεσίες διάλυσης για ακόμη μια φορά. Καλή τύχη!

Με τιμή
Καζαντζίδης Σ. Σωκράτης
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πέλλας
Πρώην μέλος Ν.Ο.Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

2 σχόλια:

  1. Φιλε Σωκρατη ..καιρος να ανοιξεις , για αλλου πανια !!! Αργησες .....ηδη ...!!!!! Ειπαμε μονο ΕΛΛΗΝΕΣ στην εξουσια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωκρατη οταν σε ειχε βαλει ο τζαμτζης σε επιτροπη ηταν καλα τωρα παραμιλας βλεπω και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)