Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Καρναβάλι υπό βροχή στην Αριδαία



Κάτω από συνεχή και δυνατή βροχόπτωση έγινε το Καρατζοβίτικο Καρναβάλι. Το ένατο στη σειρά και πρώτο για την νέα δημοτική αρχή δεν είχε και την καλύτερη έκβαση.
Ο καιρός δεν βοήθησε καθόλου, ενώ μια ώρα πριν την ώρα έναρξης κανείς δεν ήξερε ακόμα αν θα γίνει ή όχι. Η βροχή απέτρεψε πολλούς να βγούνε και να πάνε στον πεζόδρομο για την παρέλαση . Υπολογίζεται ότι περίπου ο κόσμος ήταν κατά 75% λιγότερος από πέρυσι. Και πάλι καλά όμως που πήγε και τόσος με τέτοιες καιρικές συνθήκες. Σε αυτό τον γενικό χαμό ήταν φυσικό να μην υπάρχει και ο καλύτερος συντονισμός. Είχε προηγηθεί φυσικά η μεγάλη γκρίνια για τον περίεργο αποκλεισμό της Σωσάνδρας από την παρέλαση  (ήταν να πάρουν μέρος πάνω από 80 άτομα) και η μη συμμετοχή του Λουτρακίου (πάνω από 100 καρναβαλιστές συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια)
Έτσι ή αλλιώς το καρναβάλι πέρασε στην ιστορία .


1 σχόλιο:

  1. Για την μη συμμετοχη του Λουτρακίου δεν γνωριζω,αλλα για το χωριο μου ξέρω ότι πηραν την προεδρο τηλ. και την παρακαλεσαν να μην φορανε την μασκα στο πρωσωπο λογω πολλων αντιδρασεων γονεων,αλλα στο τελος το αφησαν στην κρίση του συλλογου το τι θα κανει.και οι δικοι μας ειπαν δεν κατεβενουμε χαλαστικαμε.βεβαια στο τελος παρελασαν κανονικα,και καλα κανανε και δεν εγινε το παραμικρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)