Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Απολογισμός Πανελλήνιων αγώνων τοξοβολίας στην Πάργα.



Ο αθλητής του Σπάρτακου Έδεσσας, Κίτσος Δημήτρης πήρε το χρυσό  στους εφήβους της Α΄ Εθνικής,

Αθλητές από την Καλαμάτα, την Πάτρα και την Κόνιτσα, την Αθήνα και τα Γιάννενα, τη Θεσσαλονίκη και την Κατερίνη, το Κιλκίς και την Έδεσσα, την Κέρκυρα, τα Λεχαινά, τη Λαμία επισκέφθηκαν την Πάργα για να συμμετάσχουν στους αγώνες τοξοβολίας που διεξήχθησαν στο κλειστό Γυμναστήριο του Δέσκειου Γυμνασίου Πάργας, την Κυριακή 01-02-2015.
Είμαστε όλοι ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση και ευχαριστούμε τους διοργανωτές. Όσοι επισκεφθήκαμε του γυμναστήριο του σχολείου, ανακαλύψαμε την γοητεία του αθλήματος, την τέχνη μέσα από την καλλιέργεια φυσικών δεξιοτήτων αλλά και τη φιλοσοφία του αγωνίσματος.
«Πρέπει να κοιτάς εκεί που θέλεις να πας γιατί όντως θα πας εκεί που κοιτάζεις.» Για να επιτύχεις το στόχο στην τοξοβολία, όπως και στη ζωή, χρειάζεται να εκτιμάς και να υπολογίζεις τις συνθήκες που επικρατούν, να δρας με το σωστό τρόπο, να έχεις αυτοέλεγχο, αυτοσυγκέντρωση, προσοχή.
Ο αθλητής του Σπάρτακου Έδεσσας, Κίτσος Δημήτρης πήρε το χρυσό  στους εφήβους της Α΄ Εθνικής, για άλλη μια φορά προσθέτοντας στα μετάλλια του συλλόγου άλλο ένα. Άρα έχουμε 98 μετάλλια. Συγχαρητήρια και πάντα νίκες.
Στους αγώνες συμμετείχαν 86 αθλητές από 19 σωματεία.


Τους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες Τοξοβολίας μαθητών και μαθητριών Γενικών Λυκείων και ΕΠΑ.Λ. Ελλάδας για το σχολικό έτος 2014-2015, προκήρυξε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων (Κ.Ο.Ε.Σ.Α.)  οι οποίοι  διεξήχθησαν στις 17 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς.
Η διοργάνωση των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Τοξοβολίας ανατέθηκε στην Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων ( Ο.Ε.Σ.Α.) Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπ/σης Βοιωτίας , σε συνεργασία με την Ελληνική Φίλαθλο Ομοσπονδία Τοξοβολίας (Ε.Φ.Ο.Τ.).
Από το «Σπάρτακο Έδεσσας» συμμετείχε ο μαθητής Καρασαρλίδης Χρήστος του ΓΕΛ Σκύδρας. Αγωνίζεται στην Α΄ Εθνική εφήβων και  αν και είναι  ο τρίτος του αγώνας, κατατάχτηκε 23ος στους 33 μαθητές Λυκείων Ολυμπιακού τόξου Πανελλήνια, ενώ συμμετείχαν  26 κορίτσια από όλη την Ελλάδα στο Ολυμπιακό τόξο και στο σύνθετο τόξο 8 αγόρια και  14 κορίτσια.
Το μπόνους βαθμολόγησης το πήραν οι τρείς πρώτοι σε κάθε κατηγορία. Συνολικά 12 άτομα έχουν στη τσέπη τους τη βεβαίωση της Γ.Γ.Α. που θα τους δώσει έναν άλλο αέρα στις εξετάσεις.
Δικαίωμα συμμετοχής για τη σχολική χρονιά 2015 -16, θα έχουν  οι μαθητές-τριες που γεννήθηκαν τα έτη 1998 – 99 – 2000 – 2001.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)