Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Νικητής στο ντέρμπι της Έδεσσας ο «πρίγκιπας του κάμπου»



ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΔΕΣΣΑΪΚΟ 1-0

Με την πολύτιμη νίκη εκτός έδρας πέρασε η ομάδα του Απόλλων Κρύας Βρύσης μέσα από την έδρα του Εδεσσαϊκού στο κορυφαίο ντέρμπι της Α1 κατηγορίας που στάθηκε πόλος έλξης για τον φίλαθλο κόσμο του Νομού που είχε κατακλύσει κυριολεκτικά από νωρίς το Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας.

Ο Απόλλων έδειξε από την αρχή πως ήθελε περισσότερο τον αγώνα αυτό και παρ” όλες τις δυσκολίες που υπήρχαν εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου, οι έμπειροι παίκτες του , έδωσαν πραγματική μάχη και αναμφισβήτητα πήραν  τη νίκη.
Οι παίκτες του Εδεσσαϊκού δείχνοντας ένα μέτριο αγωνιστικά πρόσωπο δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του παιχνιδιού χάνοντας και την μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν και τον αγώνα με το χαμένο πέναλτι στο 12′ ,από κει και πέρα στο δεύτερο μέρος ανεβάζοντας την επίθεση τους δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά τα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Η κερκίδα όμως είχε και αυτή το δικό της μερίδιο στον αγώνα αφού περίπου 1000 φίλαθλοι παρακολούθησαν το ντέρμπι με τους οργανωμένους φιλάθλους και των δυο ομάδων να δίνουν την δική τους νότα στο παιχνίδι με τα συνθήματα τους που αρκετές φόρες όμως έφτασαν σε εκρηκτικά σημεία που ευτυχώς όμως σταματούσαν οι ψυχραιμότεροι. Μελανό σημείο στον αγώνα στάθηκε η χειρονομία παίκτη του Απόλλων Κρύας Βρύσης από τον πάγκο προς την κερκίδα γεγονός που εξαγρίωσε δικαιολογημένα τους φιλάθλους των γηπεδούχων και με την επέμβαση της αστυνομίας αποφευχθήκαν τα χειρότερα..
Ο Βασιλειάδης έχασε πέναλτι για τον Εδεσσαϊκό
Ο επίλογος του αγώνα γράφτηκε με τις αποβολές τριών παικτών,δύο για τους φιλοξενούμενους και έναν  για τους γηπεδούχους αφού τα τελευταία λεπτά ο αγώνας εξελισσόταν σε θρίλερ με τους γηπεδούχους να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πάρουν έστω το αποτέλεσμα της ισοπαλίας..

Ο  ΑΓΩΝΑΣ

Στο 5′ μόλις οι φιλοξενούμενοι ανοίγουν το σκορ με σουτ του Παναγιώτη Κίτσα για την Κρύα Βρύση 0-1 «παγώνοντας» το γήπεδο..

Στο 12′ οι γηπεδούχοι χάνουν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε ανατροπή του Μεταξά από τον Πετρίδη ο διαιτητής υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Στην εκτέλεση ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Άκης Βασιλειάδης στέλνει την μπάλα πάνω στον Σκαπέρδα .
Καλές ευκαιρίες για τους φιλοξενουμένους είχαν στο 16 ο Νήρλας και στο 85′ ο Δανιηλίδης.
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη οι Πετρίδης, Μπρέγκου της Κρύας Βρύσης και ο Παπουλίδης του Εδεσσαϊκού.
Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός : Βασιλειάδης, Σαββαΐδης, Χοντζιάς, Πούπης, Παπαηλία (80′ Πεχλιβάνης), Παπουλίδης, Μούλας (70′ Παπαγερίδης), Παλημάνης, Λαφαζανίδης, Μεταξάς, Μηλιάδης (75′ Παπαδόπουλος)

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Σκαπέρδας Παπαδόπουλος, Δανιηλίδης, Μπρέγκου, Μισαηλίδης,Κίτσας Π. (80′ Σιδηρόπουλος), Κίτσας Γ., Πετρίδης, Γκότσης (87′ Βοτάρης Δ.), Νήρλας, Βοτάρης.

Επιμέλεια : Χαρά Ματεντζόγλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)