Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Νεκρός βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης στα Ιωάννινα -Κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή







Τη χειρότερη κατάληξη είχε η αναζήτηση για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς όπως όλα δείχνουν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός.


Ο θείος του φοιτητή που είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου επιβεβαίωσε σε ρεπόρτερ του Mega ότι η σορός που εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής ανήκει στον άτυχο ανιψιό του.

Η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, που είναι κοντά στη λίμνη Παμβώτιδα αλλά και στη Γαλακτοκομική Σχολή στην οποία φοιτούσε ο 20χρονος από το Ρέθυμνο.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου και ακολούθησε τεράστια κινητοποίηση, χωρίς όμως να αποδώσει καρπούς. Η σορός εντοπίστηκε περίπου στις 8 το πρωί, σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτομική Σχολή. Ο κάτοικος της περιοχής που την εντόπισε ειδοποίησε την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του, όπως αναφέρει και το ΑΠΕ.

Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης και εξετάζεται αν ο θάνατος του 20χρονου προήλθε από εγκληματική ενέργεια ή πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δίπλα του βρέθηκε ένα μαχαίρι.

To epirusgate δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες από το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η σορός.

Στο σημείο γίνονται εκτεταμένες έρευνες, που θα βοηθήσουν τις αρχές να απαντήσουν τα κρίσιμα ερωτήματα για την εξαφάνιση και το θάνατο του 20χρονου φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες είχε πέσει θύμα εκφοβισμού, υπομένοντας ψυχολογική και σωματική κακοποίηση. Μόλις έγινε γνωστό ότι εντοπίστηκε η σορός του, συγκεντρώθηκε και κόσμος στην περιοχή, καθώς όλοι αγωνιούσαν για το νεαρό που είχε γίνει άφαντος, στην υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.
 Πηγή: | iefimerida.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)