Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Έρχεται ιδιωτικοποίηση στα σκουπίδια στην Αλμωπία





Υποβαθμίζουν σκόπιμα
 την αποκομιδή 
για να αγανακτίσει
 ο κόσμος


Σειρά για ιδιωτικοποίηση έχει η καθαριότητα στην Αλμωπία. Τις τελευταίες μέρες η κατάσταση χειροτερεύει με την αποκομιδή τους με αποτέλεσμα να υπάρχει γενική δυσαρέσκεια. Παρά τα αντικειμενικά προβλήματα που υπάρχουν , η κατάσταση σε μηχανήματα και προσωπικό είναι σαφώς καλύτερη από την εποχή του τέως δημάρχου. Εν τούτοις τα αποτελέσματα δεν είναι καλύτερα.
Στη πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Μπάτσης προσπάθησε φιλότιμα , ήπια και ρεαλιστικά να περιγράψει την πραγματικότητα και ανέφερε προβλήματα που αντιμετωπίζουν .
Όλως παραδόξως όμως  και χωρίς να είναι αρμόδιος , άλλος Αντιδήμαρχος φέρεται να έχει προβεί σε δηλώσεις που εμφανώς «καπελλώνουν « τον Χρήστο Μπάτση.
Η αναζωπύρωση του θέματος δεν είναι τυχαία. Σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες αιρετό μεγαλοστέλεχος του Δήμου , έκανε τις πρώτες βολιδοσκοπήσεις στο εργοτάξιο , για πιθανή ανάθεση της αποκομιδής των απορριμμάτων σε ιδιώτες.
Σύμφωνα με αδιάσταυρωτες πληροφορίες , που παίρνουν  βάσιμες αποχρώσες ενδείξεις με τις δηλώσεις του αναρμόδιου περί της καθαριότητας Αντιδημάρχου, αρχίζει η υποβάθμιση στον τομέα αυτό, ώστε να ωριμάσει στον κόσμο η ιδέα της ιδιωτικοποίησης  , για να την αποδεχτεί πιο εύκολα. Αρμόδια βέβαια να επιβεβαιώσει ή να  διαψεύσει τις πληροφορίες  είναι η δημοτική αρχή .Όπως φυσικά και να εξηγήσει για ποιον λόγο το κομμάτι αυτό παρουσιάζει τόσα προβλήματα.

1 σχόλιο:

(3)