Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Το 2ο Πανελλήνιο Βραβείο Ζωγραφικής Γυμνασίων κέρδισε μας Θεοδώρα Εμμανουηλίδου από την Πετριά






Το 2ο Πανελλήνιο Βραβείο Ζωγραφικής Γυμνασίων κέρδισε η μαθήτριά  του Γυμνασίου Πετριάς ΘεοδώραΕμμανουηλίδου  της Β’ τάξης
. Ο διαγωνισμός είχε θέμα «Κύπρος, μικρός λαός – μεγάλες θυσίες» και τον διοργάνωσε το Κυπριακό Προξενείο Θεσσαλονίκης μαζί με πολλούς άλλους κυπριακούς και ελληνικούς φορείς. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 11 μαθητές μας υπό την άριστη τεχνική καθοδήγηση της καθηγήτριας καλλιτεχνικών  Θεοδώρας Μαουσίδου. Υπήρξαν συμμετοχές από δεκάδες σχολεία κυρίως της Βόρειας Ελλάδας και δόθηκαν συνολικά 3 βραβεία και 5 έπαινοι πανελληνίως.
Η απονομή των βραβείων έγινε σε σημαντική εκδήλωση που έγινε για την συμπλήρωση 60 χρόνων από την έναρξη του απελευθερωτικού αγώνα της Κύπρου στις 1 Απριλίου 1955, και περιλάμβανε χαιρετισμούς, ομιλίες και πλήθος συμμετοχών  σχολείων με σύνθετες μουσικές, ποιητικές, θεατρικές και χορευτικές εκδηλώσεις.
Από το σχολείο μας υπήρξαν και άλλες σημαντικές συμμετοχές, όμως ο περιορισμένος αριθμός βραβείων δεν επέτρεψε την βράβευση και άλλων μαθητών. Το σχολείο μας συγχαίρει τη μαθήτριά μας, καθώς και τα άλλα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, και τους εύχεται υγεία και επιτυχία στο σχολείο και στη ζωή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)