Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Οργανωτική Επιτροπή για τη διοργάνωση των Προσυνδιασκέψεων και της Εθνικής Συνδιάσκεψης της Ν.Δ.



 



 Στο πλαίσιο της ανασυγκρότησης του κομματικού μηχανισμού που επιχειρείται από τη Συγγρού μετά τις εκλογές, ξεκινούν αμέσως μετά το Πάσχα οι περιφερειακές συνδιασκέψεις της ΝΔ ανά την επικράτεια. 
Μάλιστα συνεδρίασε για πρώτη φορά το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης η επιτροπή που συγκροτήθηκε για τη διοργάνωση των περιφερειακών συνδιασκέψεων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο σχεδιασμός αναφέρει ότι θα πραγματοποιηθούν 12 περιφερειακές συνδιασκέψεις στις 12 πρωτεύουσες των περιφερειών της χώρας ενώ αποκορύφωμα αυτής της προσπάθειας θα είναι η Εθνική Συνδιάσκεψη που θα διοργανωθεί στην Αθήνα στα τέλη Ιουνίου.

Οι 12 περιφερειακές συνδιασκέψεις θα διοργανωθούν τα δέκα Σαββατοκύριακα από τα μέσα Απριλίου έως τα τέλη Ιουνίου. Στόχος αυτής της προσπάθειας αποτελεί ένα ...οδοιπορικό προς την κοινωνία προκειμένου η κεντροδεξιά παράταξη να έρθει και πάλι σε επαφή με πλατιές κοινωνικές ομάδες που στις πρόσφατες εκλογές της ...γύρισαν την πλάτη.

Σε όλες τις περιφερειακές συνδιασκέψεις κεντρικός ομιλητής σύμφωνα με τους σχεδιασμούς θα είναι ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς ενώ θα υπάρχουν ομιλίες στελεχών του κόμματος από κάθε περιοχή ώστε ο κ. Σαμαράς να ακούσει τις απόψεις των στελεχών του.

Με απόφαση του Προέδρου της  Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, συγκροτείται Οργανωτική Επιτροπή για τη διοργάνωση των Προσυνδιασκέψεων και της Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος αποτελούμενη από τα παρακάτω στελέχη:

Η συγκεκριμένη επιτροπή αποτελείται από γραμματέα Στρατηγικού Σχεδιασμού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον γραμματέα Οργανωτικού Δημήτρη Μαραβέλια, το γενικό Διευθυντή του κόμματος Κώστα Τσιμάρα και από έμπειρα κομματικά στελέχη όπως ο Φίλιππος Ταυρής, ο Γιώργος Λουλουδάκης, ο Αλέκος Κόκκαλης, άλλα και από ...το νέο αίμα της παράταξης όπως ο Θάνος Τάτσης, Μαρία Συρεγγέλα και ο Βασιλης Αξιώτης.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)