Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Θ. Τζάκρη: Προκηρύχθηκε και η 2η θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας αναισθησιολόγου και θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας μικροβιολόγου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών



Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη ανακοινώνεται ότι προκηρύχθηκε σήμερα και 2η θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας αναισθησιολόγου στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.
Την προκήρυξη της 2ης θέσης γιατρού ειδικότητας αναισθησιολόγου ζήτησε η ίδια από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, παρά το γεγονός ότι στις αρχές Απριλίου προσελήφθη επικουρικός γιατρός ειδικότητας αναισθησιολόγου στο ίδιο νοσοκομείο, κατόπιν απαίτησης του συνόλου της νοσοκομειακής κοινότητας του νοσοκομείου Γιαννιτσών (διοίκηση, ιατροί, νοσηλευτές, νοσηλευόμενοι), προκειμένου να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των χειρουργείων και έτσι σήμερα οι γιατροί αναισθησιολόγοι που υπηρετούν στο νοσοκομείο ανέρχονται σε τέσσερις (4).
Επίσης, την προηγούμενη εβδομάδα, κατόπιν αιτήματος της βουλευτή προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας προκηρύχθηκε και θέση επικουρικού γιατρού ειδικότητας μικροβιολόγου, ώστε να συνεχιστεί η ζωτικής σημασίας λειτουργία του μικροβιολογικού εργαστηρίου του Νοσοκομείου Γιαννιτσών, του οποίου οι ήδη υπηρετούντες γιατροί ανέρχονταν μόλις σε δύο (2), μετά την αποχώρηση της Δ/ντριας του εργαστηρίου λόγω συνταξιοδότησης.
Κατόπιν αυτού, η κ. Τζάκρη ευχαρίστησε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για την καθοριστική συμβολή της στην επίλυση των προβλημάτων λειτουργίας του νοσοκομείου Γιαννιτσών και θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών στον χώρο της δημόσιας υγείας.-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)