Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

ΣΔΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ








  Το σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Έδεσσας πραγματοποίησε την Τετάρτη 22 Απριλίου εκπαιδευτική επίσκεψη στον Αρχαιολογικό χώρο του Λόγγου ,
στο πλαίσιο ενημέρωσης για την ιστορία του τόπου.
  Οι εκπαιδευόμενοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα αρχαιολογικά μνημεία , σημείο αναφοράς για την ιστορική ανάδειξη της Έδεσσας.
   Το ΣΔΕ Έδεσσας στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος διοργανώνει πολλές εκπαιδευτικές εκδρομές και άλλες εκδηλώσεις , οι οποίες , πέρα από τις γνώσεις και την ενημέρωση που προσφέρουν , αποτελούν φορέα κοινωνικοποίησης των εκπαιδευομένων.
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν Απολυτήριο Γυμνασίου πολίτες Έλληνες και ξένοι από 18 ετών και άνω που για οποιονδήποτε λόγο δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και γι αυτό το λόγο αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό πρόσβασης στη γνώση και στην αγορά εργασίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 8 με 17 Μαΐου , στην Ανθοέκθεση που θα βρίσκεται στο Πάρκο των Καταρρακτών, το σχολείο μας θα συμμετέχει ενεργά με δικό του περίπτερο όπου θα γίνεται ενημέρωση και εγγραφές για το προσεχές έτος  2015- 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)