Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

Η "ΛΩΞΑΝΤΡΑ" ΣΤΟ ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟ



13 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν την ευκαιρία στα παιδιά να συμμετέχουν σε θεατρικές διαδικασίες, οι οποίες έχουν ιδιαίτερη παιδαγωγική αξία.
    Δυστυχώς την εκδήλωση την αμαύρωσε η νεποτιστική βράβευση ενός ανθρώπου ο οποίος θέλει να φαίνεται με τα βίπερ και τα αρλεκιν που γράφουν και τα τόσα άλλα. Αυτός είναι ο κόσμος..... αιδώς ΑΡΓΕΙΟΙ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ομάδα του Πολιτιστικού Προγράμματος «Λωξάνδρα» του Γυμνασίου και Λυκείου Εξαπλατάνου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για το γεγονός ότι μια όμορφη μαθητική εκδήλωση έγινε αφορμή αρνητικών σχολίων για το πρόσωπο του κ. Καρατζόγλου, ενός ανθρώπου με αναγνωρισμένη και πολυετή προσφορά στην εκπαίδευση αλλά και στον Πολιτισμό του τόπου μας.

      Εκ μέρους της Πολιτιστικής Ομάδας
      Παυλίδης Χαράλαμπος
      Διευθυντής Γυμνασίου Εξαπλατάνου
      Υ.Γ. : Η πρόταση να τιμηθεί ο κ. Καρατζόγλου ήταν δική μου και έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη της Πολιτιστικής Ομάδας.

      Διαγραφή
  2. Κύριε Σαμάνδη ο χαρακτηρισμός :..αιδώς ΑΡΓΕΙΟΙ .......απευθύνεται στο πρόσωπό σου ,διότι την ανωνυμία του κάθε ανεγκέφαλου εσύ την καλύπτεις . Σπυριάδης Σπύρος.

    Αν αντέχετε εσείς οι ανώνυμοι ειδικοί μπορούμε να μιλάμε επωνύμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επωνύμως θα μιλήσουμε μόνο όταν αποφασίσετε να βγάλετε τα μαύρα ιδιαίτερα από το σπίτι σας εσείς οι Σπυριάδηδες της δημόσιας παιδείας.
      Υ.Γ.1: Η απάντηση "αν έχεις στοιχεία γιατί δεν τα καταγγέλλεις στους αρμόδιους" κ. Σπυριάδη (Ρομπέν των μαθητών) δεν ισχύει και το ξέρετε γιατί οι αρμόδιοι είστε εσείς και ο νοών νοεί το.
      Υ.Γ.2: Δεν είμαι ο ανώνυμος του πρώτου σχόλιου απλά με αφορμή την εκρηκτική επιλεκτική σας ευθιξία κύριοι λειτουργοί της δημόσιας εκπαίδευσης καταθέτω την άποψή μου.
      Σας ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  3. Δυστυχώς γνωρίζετε ελάχιστα και είστε κι εσεις επικίνδυνοι λόγω της μειωμένης σας αντίληψης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάθε επώνυμη υπόδειξη προς εμάς τους << μειωμένης αντίληψης >> είναι καλοδεχούμενη . Σπυριαδης Σπύρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εγινε κ. Σπυρο μουγκαθηκατε 'η μηπως εχει δικιο ο 26 μαιου 12.57. Πρωην μαθητης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ααα κ. Πέτρο εδώ υπάρχει μείζον θέμα γιατί δεν το ανεβάζετε στις πρόσφατες αναρτήσεις.
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  6. Καληνύχτα ανώνυμοι .Σπυριάδης Σπύρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΠΥΡΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ΔΕ ΣΕ ΤΙΜΑΕΙ. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΩΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑΚΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. Η ΠΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΣΠΥΡΑΚΟ.............. ΠΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
      ΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗ Β ΛΥΚΕΙΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Κύριε εκπαιδευτικέ Σπυριάδη Σπύρο η απάντηση σας "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΝΩΝΥΜΟΙ" ανήκει σε δάσκαλο χαμηλού επιπέδου δεν σας αξίζει απεναντίας φανερώνει αλλαζονεία, ρατσισμό, έπαρση και έλλειψη επιχειρημάτων ή ΕΝΟΧΗ.

      Διαγραφή
    3. "ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΓΟΝΕΙΣ" με τετοιους εκπαιδευτικους.

      Διαγραφή
  7. όχι φίλε μου θα σου απαντήσει από τρίτη μέχρι τότε έχει δουλειά δεν προλαβαίνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)