Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Αυξάνονται οι εξοντωτικοί τροχονομικοί έλεγχοι στην Π.Ε. Πέλλας



ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΟΣ από τα όργανα της πολιτείας σε βάρος κυρίως των οδηγών . Μετά από σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ, που κατέγραφε το πρόβλημα και τις διαμαρτυρίες των πολιτών  οι έλεγχοι στους δρόμους πύκνωσαν . Ο φόβος και ο τρόμος επέστρεψε στους δρόμους του Ν. Πέλλας μετά από αρκετά χρόνια.

ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΡΗΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ
«Γδύνουν» τον κόσμο


ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ προστασίας που περίμεναν οι κάτοικοι της Αλμωπίας προκειμένου να προστατευθούν οι ίδιοι και οι περιουσίες τους από τις συνεχόμενες διαρρήξεις, βλέπουν τον τελευταίο καιρό  να έχει αρχίσει ένα τεράστιο κυνηγητό με τροχονομικούς κυρίως ελέγχους.
Το αποτέλεσμα είναι να γονατίζουν τους ήδη εξαντλημένους οικονομικά κατοίκους. Διότι ο τρόπος με τον οποίο διεξάγονται  οι έλεγχοι δίνουν την εντύπωση έχουν μόνο καθαρά εισπρακτικούς σκοπούς και είναι μακράν της καλώς εννοούμενης και απαραίτητης αστυνόμευσης. Και ενώ η αστυνομία , ανεπίσημα για τις διαρρήξεις προβάλλει ως κύρια δικαιολογία την έλλειψη προσωπικού, για τους ελέγχους που τελικά είναι καταστροφικοί για τους πολίτες , βρίσκει προσωπικό.
Οι διαμαρτυρίες  που δέχεται καθημερινά το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1 και η εφημερίδα μας είναι αυξανόμενες.
Μάλιστα αφήνουν σαφείς αιχμές στην πολιτική ηγεσία , αλλά και τους βουλευτές του νομού για αυτή την απαράδεκτη, όπως την χαρακτηρίζουν, κατάσταση .
Ζητούν όλα να γίνονται με λογική και σύνεση και να μην έχουν διωκτικό χαρακτήρα.
Τέτοιες καταστάσεις είχε να ζήσει χρόνια η περιοχή. Τότε είχαν αγανακτήσει και οι ίδιοι οι αστυνομικοί , οι οποίοι μάλιστα με ανακοινώσεις μέσα από το σωματείο τους είχαν καταγγείλει το γεγονός, διότι είχε καταντήσει κοινωνική μάστιγα και ελάχιστα είχε να κάνει με την πραγματική αστυνόμευση και την προστασία των πολιτών
Είναι άξιον απορίας , γιατί το θέμα δεν θίχτηκε καθόλου στην συνάντηση που είχε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Τζάκρη με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας και την νεοεκλεγείσα Διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πέλλας.
Οι απορίες για το «προγκρόμ» που έχει εξαπολυθεί  ,αυξάνονται , καθώς συμπίπτει χρονικά μετά τις συναντήσεις που είχε ο Αστυνομικός Διευθυντής με Δημάρχους του Νομού. Δεν αποκλείεται φυσικά να είναι απλές συμπτώσεις.
Στο μεταξύ το πρόβλημα με ελάχιστους που προκαλούν επιδεικτικά  ,κάνοντας σούζες με δίκυκλα ή σπάνε τα νεύρα των κατοίκων με αυτοκίνητα παραμένει. Δρουν ανενόχλητοι και τα σπασμένα συνήθως τα πληρώνουν άλλοι.
Στο μεταξύ δημιουργείται ένα ακόμα επί πλέον πρόβλημα για τον τουρισμό του νομού. Ενώ σε άλλες περιοχές η αστυνομία συμβουλεύει και ενημερώνει τους επισκέπτες για διάφορα προβλήματα που προκύπτουν , εδώ τους «αλλάζουν  τα φώτα» με ελέγχους  και πρόστιμα.


3 σχόλια:

  1. καλά κάνουν τους ελέγχους ο κακό ειχε παραγίνει
    ανασφάλιστα ,οδηγοί χωρίς διπλώματα
    παιδιά σκοτώνονται από τα μηχανάκια χωρίς κράνος κ.τ.λπ
    τροχαία δώσε ένα τέλος σε όλα αυτά και μην ακούς το κάθε πικραμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα κάνουν??? Ρε πατε καλα??Ο ρολος της αστυνομίας ειναι να γράφει η να πιασει κανα σοβαρό εγκληματια?? Μαλλον για καμια κληση η κανα 0,01 ειναι ικανοι οι ανίκανοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε χωρίο !!!!
      αν δεν ξέρεις υπάρχει στην ΕΛΑΣ η τροχαία η ασφάλεια η αστυνομία πόλεων η οπκε κ.τ.λ.π
      εμείς λέμε για την τροχαία αν πρέπει να γράφει ....γκεγκε

      ο καθένας για την δουλειά του

      Διαγραφή

(3)