Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Άλλοι γκρεμίζουν τον πολιτισμό και ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ την δεοντολογία




Κινητοποιήθηκε το σύμπαν από χθες με δηλώσεις και «νεκρολογίες» με αφορμή την κατεδάφιση του σπιτιού του  Μενέλαου Λουντέμη στον Εξαπλάτανο.

Μαζί με την κατεδάφιση αυτή , φαίνεται ότι κατεδαφίστηκε και η απλή δεοντολογία. Ανακοίνωση ,εξέδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας , η οποία ,όπως φαίνεται απεστάλη επιλεκτικά σε ορισμένα μόνο Μέσα Ενημέρωσης.
Μπράβο  τους αξίζουν συγχαρητήρια  για αυτή τους την συμπεριφορά ,προς τοπικά ΜΜΕ , που εδώ και τρεις δεκαετίες έχουν και αυτά μια μικρή έστω προσφορά στα τοπικά δρώμενα.

3 σχόλια:

  1. Ρε Σαμάνδη μιλάς εσύ για δεοντολογία και δεν κοκκινίζεις! Για θυμήσου! 2ο Δημοτικό σχολείο, επιλεκτικές δηλώσεις σε τοπικά ΜΜΕ από τον Μπίνο για την υπόθεση Χουρσόγλου προχθές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όψιμε βολεμένε «γραφειοκράτη» που θέλησες να το παίξεις δημοσιογράφος, μάθε να λες επώνυμα την δημόσια άποψή σου. Από πότε οι δημοσιογράφοι κανονίζουν τα περί δεοντολογίας και κανονίζουν τα των συνεντεύξεων;
    Αν είχες όμως λίγη τσίπα θα σιωπούσες όψιμε υπερασπιστή της δεοντολογίας και ελευθεροτυπίας.
    Φυσικά μόνο σε αυτό τον τόπο επιβιώνουν φαινόμενα ανθρώπων που νομίζουν ότι οι κάτοικοι της περιοχής τρώνε το κουτόχορτο που τους σερβίρουν. Κάποια στιγμή θα ξεκαθαρίσουν όλα στη συνείδηση του απλού λαού , που επιχειρείτε με ξένα και ύπουλα κόλλυβα να υπονομεύετε..
    Όσο για την περιβόητη ιστορία του 2ου δημοτικού σχολείου, ήμουν ο τελευταίος , που δεν ήθελαν να γνωρίζει και που αναγκάστηκαν να ειδοποιήσουν στο και 5΄για δικούς τους προφανώς ανόητους λόγους.
    Όταν όμως μάθεις από πραγματική δεοντολογία και έχεις το ελάχιστο κουράγιο να μιλάς δημόσια , έλα να το συζητήσουμε.
    Επειδή μαζεύτηκαν ένα τσούρμο άσχετοι και τυχάρπαστοι, δεν θα ξεχάσουμε την δημοσιογραφία που σπουδάσαμε και που μάθαμε.

    Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΗ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΕΓΡΑΨΕΣ.
      ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ

      Διαγραφή

(3)