Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ο ΣΥΡΙΖΑ διαπραγματεύεται






Ακόμα και ο πιο δύσπιστος πρέπει πλέον να έχει πειστεί πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ίδια με τις προγενέστερες.
Είναι μία κυβέρνηση που κάνει αυτό για το οποίο ψηφίστηκε. Διαπραγματεύεται. Διαπραγματεύεται σκληρά και δεν υπογράφει άλλα μέτρα λιτότητας, άλλα υφεσιακά μέτρα. Η απάντηση σε κάθε τέτοιου είδους μέτρο είναι όχι. Δεν θα κάνουμε την «κωλοτούμπα» που φοβάται ο ελληνικός λαός και που εύχεται η προδοτική αντιπολίτευση και τα προπαγανδιστικά μέσα ενημέρωσης.
Κάθε μέρα μας λένε τα κανάλια και τα blogs ότι πτωχεύουμε. Πανικοβάλουν τον ελληνικό λαό, τον παραπληροφορούν αλλά δεν γνωρίζουν πως στην συντριπτική του πλειοψηφία ο ελληνικός λαός δεν φοβάται τίποτα πια. Προτιμά ακόμα και την ρήξη από το να ξανακατεβάσει το κεφάλι και να χάσει την αξιοπρέπεια που ψήφισε και κέρδισε στις 25 του Γενάρη. Ο ΣΥΡΙΖΑ παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για την διατήρηση της Ενωμένης Ευρώπης. Κόντρα στους τοκογλύφους τραπεζίτες, κόντρα στα διορισμένα πιόνια της ΕΚΤ και του ΔΝΤ, κόντρα στις ηγεμονικές και αλαζονικές στάσεις κρατών και ηγετών. Παλεύει για μια Ευρώπη της αλληλεγγύης. Και ο λαός δεν φοβάται. Για πρώτη φορά έχει μία κυβέρνηση που την εμπιστεύεται. Η συμφωνία είναι κοντά και θα είναι μία μεγάλη νίκη του ελληνικού λαού, μία μεγάλη νίκη της ενωμένης Ευρώπης. Αλλά ακόμα και στο χειρότερο σενάριο ο λαός είναι αυτός που θα κληθεί να δώσει την λύση. Γιατί για εμάς σε αντίθεση με προηγούμενες κυβερνήσεις στο κέντρο της πολιτικής της χώρας είναι και πρέπει να είναι η κοινωνία.

Υ.Γ: Έχουν γίνει λάθη στην λειτουργία της κυβέρνησης, έχουν υπάρξει καθυστερήσεις σε μέτρα αλλά αυτό γίνεται μόνο και μόνο λόγω του φόρτου και του βάρους που έχει πέσει στην επίτευξη της συμφωνίας. Η κοινωνία περιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει ότι δεν έκαναν οι προηγούμενες κυβερνήσεις εδώ και 40 χρόνια. Έχει απαιτήσεις αυτό να γίνει άμεσα. Περιμένει επιτέλους κοινωνική δικαιοσύνη και δημοκρατία. Και φυσικά εκεί επικεντρώνεται από την πρώτη μέρα η κυβέρνηση μας. Δικαιοσύνη, Αξιοκρατία, Δημοκρατία.   

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας

5 σχόλια:

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εισαστε αρρωστοι. Μαλλον θα κοιμαστε την ημερα και την νυχτα δεν ΄βλεπετε στο σκοταδι. Το ΣΥΡΙΖΑ αλλα ελεγε και αλλα κανει. Εχει κανει τοσες κωλοτουμπες και ειναι ετοιμος για τσιρκο να χωρεψει με ζουρναδες και νταουλια. Και εσεις το χαβα σας. Δεν κοιτατε το καλο το κρατους αλλα κανετε τα ιδια λαθει οπως οι προηγουμενες κυβερνησεις.Η καρεκλα, μονο η καρεκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΕΚΛΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΝΕΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το πρώτο μέλημα του ΣΎΡΙΖΑ δεν ήταν η διαπραγμάτευση.. Ήταν πως θα βάλουμε 2500 στην ΕΡΤ , ΤΙς ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΛΠ Μονο το δημόσιο όλοι οι άλλοι είναι κλέφτες κ φόρο φυγάδες.. Κάντε εκλογές να δείτε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΒΛΕΠΩ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ,ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.Η ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΜΠΟΙΛΙΚΙ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ,ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΤΕΙΣΙΜΟ.ΚΑΛΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ.

      Διαγραφή

(3)