Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Νηνεμία στον Αλμωπό και στο βάθος Γ. Τυριακίδης;


Γ. ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Κ. ΓΑΤΣΟΣ





Εδώ και ένα μήνα , επικρατεί πλήρης σιγή στον Αλμωπό. Πέρα από την «τυπική» ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τον προπονητή Λεωνίδα Μπίλη , δεν υπήρξε καμία άλλη ανακοίνωση ,
αναφορικά με την πορεία της ομάδας στην πορεία που πέρασε και τους στόχους που είχαν τεθεί. Αυτές τις μέρες ίσως υπάρξει κάποια κινητικότητα.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις μεγάλη μερίδα φιλάθλων εμφανίζεται προβληματισμένη με την φετινή πορεία η οποία δεν ήταν η αναμενόμενη. Φίλοι και παράγοντες παλιοί κυρίως , βρίσκονται σε στάση αναμονής , περιμένοντας την πρώτη κίνηση από την Διοίκηση ,η οποία έχει θητεύσει μόλις ένα χρόνο. Προς το παρόν η όποια πρωτοβουλία τους που δείχνουν να επιθυμούν να αναλάβουν , δεν θέλουν να εκληφθεί ότι είναι κόντρα στη Διοίκηση και κυρίως στον Πρόεδρο Κώστα Γάτσο που πρόσφερε τα μέγιστα. Από την άλλη θεωρούν ότι ο Αλμωπός , αλλά και η Αλμωπία , παρά τη γενικότερη κρίση , μπορούν να έχουν εκπροσώπηση σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Η Διοίκηση δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά της. Τελευταία κυκλοφορεί το όνομα του Γιώργου Τυριακίδη για το πόστο του προπονητή. Είναι παλιός γνώριμος της ομάδας , αλλά και εγνωσμένης αξίας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  και δημοσιογραφικές πηγές η διοίκηση , φέρεται να είναι πολύ επιφυλακτική σε όλα.Δεν θέλει να επαναληφθούν με τίποτα κάποια «ανούσια» λάθη που στο τέλος στοίχισαν πολλά στην ομάδα.

5 σχόλια:

  1. περιζήτητος ο τυριακίδης, την μιά στην έδεσσα, την άλλη στο άλμωπα και στο τέλος στον αετό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το μονο που μενει είναι επιστροφη και τουμανηδη για να σφιξει το σιροπι.στον αετο αυτή τη φορα θα πανε πακετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο αλμωψ ψαχνει για προπονητες μακρια και καποιοι απο τον Καμπο γυρνουν στην αριδαια τις τελευταιες μερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποσο μακακες ειμαστε εδω στην Αριδαια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Μετα τον φουτσο που φαγαμε απο τον ουεφα προ παλι ξενο προπονητη θα παρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας τελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξενο ειναι πιο γλυκο....απο ποτε εγινε ξενος ο πρωην?Παρτε προπονητη,εναν απο αυτους που σε οποια ομαδα υπαρχει και βαζουν αλλους προπονητες να παιρνουν τηλεφωνο για να τους συστηνουν.Επισης μπορειτε να παρετε εκεινον που κανει τον προπονητη και τον ειχατε και πριν μερικα χρονια στην ομαδα,ειναι και απο την Αριδαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)