Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Το ΟΧΙ του λαού



 
ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ





Είπε το μεγάλο ΟΧΙ ο ελληνικός λαός. Αυτή την φορά δεν το είπε κανένας από μόνος του. Αυτή την φορά το βροντοφώναξε αυτός ο λαός, ο μικρός, ο Μέγας. Κέρδισε η Ελληνική αξιοπρέπεια μα κέρδισε πάνω από όλα η Δημοκρατία. Αυτή την φορά δεν ακούστηκε το «Ναι σε όλα». Αυτή την φορά είπαμε φτάνει. Δεν εγκρίνεται. Δεν σηκώνει άλλο εξευτελισμό η Ελλάδα μας.
Την απόφαση αυτή του ελληνικού λαού προσπάθησε μάταια να αλλάξουν σύσσωμα όλα τα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης ή όπως σωστά ακούγεται πλέον τα Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας. Απίστευτα ατοπήματα. Απαράδεκτη προσπάθεια επηρεασμού της κοινής γνώμης. Τρομοκρατία, δημιουργία πανικού. Και αυτό από μόνο του δείχνει τον φόβο τους. Τον φόβο πως η νέα Ελληνική κυβέρνηση σωτηρίας θα τους ζητήσει πλέον να πληρώσουν. Να πληρώσουν όπως πληρώνουμε όλοι μας. Δείχνουν τον φόβο τους πως πλέον τα νέα μέτρα θα τα πληρώσουν οι καναλάρχες τους, οι εφοπλιστές και οι πλούσιοι. Και ξέρετε κάτι? Είχατε δίκιο να φοβάστε. Ήρθε πλέον η ώρα της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Μπράβο και πάλι στον λαό που έδειξε πως δεν τον φοβίζει τίποτα άλλο πέρα από την έλλειψη ελευθερίας, πέρα από την έλλειψη κοινωνικής δικαιοσύνης. Στις πλάτες πλέον να τον δικαιώσουμε. Το μήνυμα του δημοψηφίσματος ήταν αυτό. Όλοι μαζί μπορούμε! Όλοι μαζί πάμε να διεκδικήσουμε μία δίκαιη συμφωνία. Μία συμφωνία που θα καταστήσει το χρέος βιώσιμο. Πυξίδα μας η έκθεση του ΔΝΤ πως επιβάλλεται να γίνει μία αναδιάρθρωση χρέους. Πάμε λοιπόν όλοι οι Έλληνες για πρώτη φορά μαζί! Πρώτη φορά αριστερά, πρώτη φορά όλοι μαζί!
Υ.Γ: Είναι μία μεγάλη νίκη του φόβου και στον δήμο μας και στο νομό μας. Ο κόσμος δεν φοβάται κανέναν. Κύριοι, ο κόσμος ξύπνησε και βλέπει. Βλέπει και ακούει και θα μας κρίνει όλους. Από το κόμμα μας ως τον δήμαρχο, ως τον περιφερειάρχη ως και τα τοπικά ΜΜΕ.

Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας

1 σχόλιο:

  1. Φτανει ρε φυτα , αυριο θα υπογραψει ο φλουφλης το χειροτερο μνημονιο και θα αρχισετε τις
    γαργαρες. Μιλατε ρε ζα για προπαγανδα? Εδω παει κατα διαβολου ολοκληρη Ελλαδα στο
    βωμο της προπαγανδας. Κοντος ψαλμος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)