Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

Α.Ε. Αλεξάνδρειας - Αλμωπός Αριδαίας 1-1










Ισόπαλο το αποτέλεσμα (1-1)  στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε το απόγευμα της Τετάρτης 12 Αυγούστου η Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ με τον ΑΛΜΩΠΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ στο γήπεδο Αλεξάνδρειας.

Οπροπονητής του Αλμωπού χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους ποδοσφαιριστές, ξεκινώντας το παιχνίδι  με αρκετές από τις μεταγραφές.
Οι νεοφώτιστοι στην Α1 Ερασιτεχνική της Ημαθίας ξεκίνησαν ιδανικά το παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξαν το  σκορ χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Σαμαράς. Όσο κυλούσε το παιχνίδι και πλησίαζε το ημίχρονο, ο ρυθμός έπεφτε σταδιακά χωρίς όμως να χάνει την ποιότητα του. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, πίεσαν ψηλά την αντίπαλη άμυνα και ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους  να προβούν σε πολλά λάθη.
Στο δεύτερο 45λεπτο οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, ο ρυθμός όπως ήταν φυσιολογικό έπεσε κατακόρυφα και ο Αλμωπός, τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90 έφτασε στην ισοφάριση με τον νεαρό Φαφούτη.
Απών για την ομάδα της Πέλλας, ο Χρήστος Ζαρογιάννης ο οποίος έμεινε προληπτικά εκτός και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Διαιτητικό τρίο της συνάντησης οι κ.κ. Μελτζανίδης, Νατσιούρας και Μαργαρίτης.

Συνθέσεις

ΑΕ Αλεξάνδρειας :

Μυλωνάς (46′ Χατζημιχαήλ), Ιορδανόπουλος (75′ Κούκλας Ν.), Κούκλας Π. (85′ Τόκας), Αποστολόπουλος (55′ Μπαντής), Νικολόπουλος (65′ Αλμπανίδης), Μόσχος (50′ Τσιρίδης), Κούκλας Α. (70′ Νιάκας), Αναστάσης (46′ Γρηγοριάδης), Τσίπης (46′ Μπακιρτζής), Σαμαράς (46′ Λέκκας), Λίτσι (70′ Καζάκας).

Αλμωπός Αριδαίας :

Χρήστου, Κιουλτσόπουλος, Μιχαηλίδης, Ηλιάδης, Κουντουράς, Γ.Ελευθεριάδης , Θ.Ελευθεριάδης  Τσιμτσιρίδης, Κουτρούμπαλος, Καραγιάννης, Καραδήμος. Αγωνίστηκαν και οι Γκεμίσογλου, Καραγιαννίδης, Δεμίρης, Τσάλμας, Λαμπρίδης, Σαπουντζής, Μπογδάνης, Καμπάνης, Κασάς, Κώνστας, Μίντσης, Τζόλκας, Φανιάδης, Φαφούτης


Με πληροφορίες από το alexandriamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)