Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Προετοιμασία με στόχο την άνοδο από τον Αλμωπό





Συνεχίζεται  με έντονους ρυθμούς , η προετοιμασία του Αλμωπου Αριδαίας ,η οποία βρίσκεται  στην τρίτη εβδομάδα.

Ο προπονητής της ομάδας , Γιώργος Τυριακίδης και ο βοηθός προπονητή Γιάννης Κανωτίδης, επικεντρώνουν το πρόγραμμα στα εξής σημεία :
     
Στην αξιολόγηση υλικού , με βάση τα εργομετρικά που έγιναν με την επίβλεψη του καθηγητή ΤΕΦΑΑ Θεσ/νικης κ.Κέλλη .
Στις διπλές προπονήσεις , πρωινή που αφορά την φυσική κατάσταση , και απογευματινή με έμφαση στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας .
Τέλος , στην προσπάθεια να γίνει "πάντρεμα" του κορμού της ομάδα με τις μεταγραφές που ήδη έγιναν , και το τσεκάρισμα της ετοιμότητας των νέων από την Κ17 που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα .
Η  διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ , βολιδοσκοπεί μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση της ομάδας , οπού και αν κριθεί αυτό απαραίτητο . Τελικός στόχος είναι να γίνει το πολυπόθητο άλμα του ΑΛΜΩΠΟΥ και να κατακτήσει πρωτάθλημα και άνοδο στα σαλόνια της Γ' Εθνικής κατηγορίας .
Σε ότι αφορά τα φιλικά παιχνίδια , μετά από αυτό στην Αλεξάνδρεια (1-1) , ακολούθουν αλλά δυο με ομάδες της Ένωσης Ημαθίας , την Ειρηνούπολη και το Ροδοχώρι . Για τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής των φιλικών που ακολούθουν, θα υπάρξουν έγκαιρα ανακοινώσεις. .
 Η Διοίκηση ευχαριστεί τους φιλάθλους που παραβρεθήκαν στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας και στήριξαν την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)