Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

Ευρωπαϊκό άρωμα τένις στην Αλμωπία



 





Το Aridea Cup ξεκίνησε και φέτος και αποτελεί πλέον μια αθλητική διοργάνωση θεσμό για την Αλμωπία και την Πέλλα. Πολύς κόσμος, φίλοι του αθλήματος, επίσημοι προσκεκλημένοι, συνοδοί και προπονητές των αθλητών έδωσαν το παρών στην εκδήλωση της έναρξης του Aridea Cup, του ευρωπαικού πρωταθλήματος αντισφαίρισης για αθλητές και αθλήτριες μέχρι 16 ετών. Φέτος στο πρωτάθλημα συμμετέχουν 87 αθλητές και αθλήτριες από δώδεκα χώρες.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρέλαση και την παρουσίαση των αθλητών, των ball kids και της οργανωτικής ομάδας. Ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας Πέτρος Τσαρκνιάς καλωσορίζοντας τους αθλητές και όλους τους καλεσμένους αναφέρθηκε στο έργο και στην πορεία του Ομίλου και στις μεγάλες πρωτοβουλίες που έχουν παρθεί. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτριος Μπίνος στον χαιρετισμό του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην συνεργασία του Δήμου με τον Όμιλο και στα ελπιδοφόρα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται όταν φορείς και σωματεία δίνουν από κοινού τον αγώνα για την ανάπτυξη του αθλητισμού και της περιοχής. Ο βουλευτής Πέλλας και ιδρυτικό μέλος του Ομίλου Γιάννης Σηφάκης μίλησε για την σημασία που έχουν οι διοργανώσεις αυτές για τον τόπο και τους ανθρώπους του και επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά ώστε πρωτοβουλίες του Ομίλου όπως αυτή, της μετατροπής της κλειστής αγοράς σε αίθουσα πολλαπλών χρήσεων να προχωρήσουν στην υλοποίηση τους. Ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και φίλος του Ομίλου Δημήτρης Σταματιάδης τόνισε τον ρόλο και την αξία του αθλητισμού και δήλωσε την συμπαράσταση της ομοσπονδίας στο έργο του Ομίλου.
Στη συνέχεια έγινε επίδειξη tennis σε αμαξίδιο από τον αθλητή Κωνσταντίνο Βάζουρα, δίνοντας σε όλους ένα μάθημα ζωής.
Στο τέλος της εκδήλωσης μουσική έπαιξαν οι αθλητές του Ομίλου Νίκος Τσαρκνιάς, Γιωργής Σηφάκης, Στέργιος Τσαρκνιάς και τραγούδησε η Φωτεινή Πιλάτου.















1 σχόλιο:

(3)