Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Φρούριο» η Κάτω Αχαϊα από την ΕΛ.ΑΣ. μετά τη δολοφονία 17χρονου



Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει το αιματηρό περιστατικό ανάμεσα σε δυο ανηλίκους που οδήγησε στον τραγικό χαμό του 17χρονου Γιώργου, ο οποίος πυροβολήθηκε από 15χρονο στο προαύλιο του 2ου δημοτικού σχολείου στην Κάτω Αχαϊα.


Από χθες το βράδυ, με εντολή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, βρίσκονται στην περιοχή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις  προκειμένου να ελέγξουν την ηλεκτρισμένη κατάσταση μιας και τα σπίτια των οικογενειών των δυο παιδιών βρίσκονται σε απόσταση μόλις 500 μέτρων.

Ο άτυχος 17χρονος κατέληξε λίγο πριν τις 11 χθες το βράδυ στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών όπου είχε μεταφερθεί μετά τα βαρύτατα τραύματα βαρύτατα  στην κοιλιακή και θωρακική χώρα Συγκεκριμένα έφερε βαριά κάκωση θώρακος, καρδιάς και ήπατος. Μάλιστα χρειάστηκε να του γίνει μετάγγιση αίματος λόγω ακατάσχετης αιμορραγίας.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8 χθες το βράδυ όταν ο 15χρονος που συνελήφθη αμέσως μετά την πράξη του, μετέβη στο δημοτικό σχολείο και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα  τον 17χρονο.

Όπως υποστηρίζει ο 15χρονος ο 17χρονος τον πείραζε μαζί με τους φίλους του και για αυτό ο ίδιος πήγε στο σχολειο για να τον φοβίσει χωρίς να έχει στόχο να πυροβολήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)