Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Απουσία Νεοδημοκρατών στην επίσκεψη Θ. Καράογλου στην Αριδαία



 



Άδειο Δημαρχείο βρήκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην Αριδαία ο πρώην ΥΜΑΘ Θ. Καράογλου, επικεφαλής υποτίθεται προεκλογικού κλιμακίου ,το οποίο περιόδευε στην Π.Ε.Πέλλας.
Κατά την επίσκεψη του στο Δημαρχείο Αλμωπίας,έλειπαν ο Δήμαρχος και πολλοί συνεργάτες λόγω ανειλημένων υποχρεώσεων Τον υποδέχτηκαν ο Αντιπρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ, και ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ. Δημήτρης Βέσκος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης , ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ. Αργότερα εμφανίστηκαν οι πρώην βουλευτές, Διον. Σταμενίτης και Ιορ. Τζαμτζής. Ο Θ. Καράογλου δήλωσε ευχαριστημένος από το κλίμα των προηγούμενων συναντήσεων . Το πρόγραμμα περιλάμβανε και συνάντηση με εκπροσώπους φορέων,η παρουσία τους όμως ήταν μικ΄ρη. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν τον συν΄δευε κανένα μέλος της ΝΟΔΕ,παρά το γεγονό ότι είχε την ευθύνη της διοργάνωσης. Ελάχιστα ήταν και τα μέλη της Τ.Ε.   Ν.Δ. 



Αλμωπίας που παραβρέθηκαν στη συνάντηση.

4 σχόλια:

  1. πηγε του θωμαιδη ο γαμπρος.τους αναπληρωνει ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το σχόλιό σου κατάλαβα ότι είσαι συμπλεγματικός και αυτό σου βγαίνει, δεν μπορείς να το κρύψεις

      Διαγραφή
  2. Καλά κάνει ο άνθρωπος!κάνει τα κονε του να κατεβει για δήμαρχος!με τους ψήφους που πήρε ούτε για δημοτικός δεν εβγενε αλλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΑΜΑΝΔΗ
    ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙΣ. ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΚΑΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕ
    ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)