Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

"Υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα στην Κεντρική Μακεδονία






ο υπ. βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης"

ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗ ΠΕΛΛΑ ΤΗ ΤΡΙΤΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


Με απόφαση της Νέας Δημοκρατίας ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης και πρώην υπουργός, Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης ορίστηκε υπεύθυνος συντονιστής προεκλογικού αγώνα στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας.
Σε συνεργασία με τους τοπικούς εκπροσώπους, τις ΝΟ.Δ.Ε. και τους Αυτοδιοικητικούς θα εποπτεύει τη συλλογική οργανωτική προσπάθεια και θα συντονίζει τις επόμενες μέρες τον αγώνα για την επαναδραστηριοποίηση παλιών στελεχών και τη συστράτευση νέων δυνάμεων.
Επίσης, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του κόμματος Β. Μεϊμαράκη θα ηγηθεί της πολιτικής προσπάθειας να επικοινωνήσει τη Νέα Πρόταση της Νέας Δημοκρατίας με ανοιχτές ομιλίες του και στους 7 νομούς της Κ. Μακεδονίας.

 Συγκεκριμένα ο Ευρ. Στυλιανίδης θα μιλήσει σε κεντρικές εκδηλώσεις:
1. Στη Β´ Θεσσαλονίκης, στο Λαγκαδά το Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου.
2. Στη Χαλκιδική, στον Πολύγυρο το πρωί της Κυριακής, 6 Σεπτεμβρίου.
3. Στην Πέλλα το πρωί της Τρίτης, 8 Σεπτεμβρίου.
4. Στην Ημαθία το απόγευμα της Τρίτης, 8 Σεπτεμβρίου.
5. Στο Κιλκίς την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου.
6. Στις Σέρρες τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου.
7. Στην Ά Θεσσαλονίκης την Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου.

Επίσης τις υπόλοιπες μέρες του προεκλογικού αγώνα ο Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης θα περιοδεύσει στα χωριά του νομού Ροδόπης, ενώ η κεντρική του ομιλία θα γίνει στην Κομοτηνή, το απόγευμα της Τρίτης, 15 Σεπτεμβρίου.
Ο Β. Μεϊμαράκης αναθέτοντας στον Ευριπίδη Στ. Στυλιανίδη την ευθύνη της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας δείχνει ότι τον αναγνωρίζει εμπράκτως ως κορυφαίο στέλεχος της παράταξης και εμπιστεύεται την εμπειρία και τη γνώση του για το σύνολο της Βορείου Ελλάδας.
Σε σχετική του δήλωση ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης τόνισε:
"Ξεκινούμε μια πανστρατιά για την παράταξη και την πατρίδα.  Έχουμε μπροστά μας μια κρίσιμη εκλογική μάχη και μια δύσκολη Εθνική προσπάθεια. Θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, όπως έχουμε μάθει να κάνουμε από παιδιά και θα τα καταφέρουμε.  Ευχαριστώ τον πρόεδρο της ΝΔ και παλιό καλό φίλο από την ΟΝΝΕΔ, Βαγγέλη Μεϊμαράκη για την εμπιστοσύνη του και τη συνεργασία.  Είμαι βέβαιος ότι η Μακεδονία για τη οποία ανέλαβα την ευθύνη και η πατρίδα μου η Θράκη, θα σηματοδοτήσουν όχι μόνο τη Νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων αλλά και την επιστροφή της Ελλάδας στο Μέλλον."

2 σχόλια:

  1. Είμαι βέβαιος ότι η Μακεδονία για τη οποία ανέλαβα την ευθύνη και η πατρίδα μου η Θράκη, θα σηματοδοτήσουν όχι μόνο τη Νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και των Ευρωπαϊκών Δυνάμεων αλλά και την επιστροφή της Ελλάδας στο Μέλλον." ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΛΕΒΕΝΤΗ ΠΑΛΙΕΣ ΚΑΡΑΒΑΝΕΣ ΓΕΜΑΤΕΣ ΛΙΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΜΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑ ΝΤΕ ΤΟΝ κ.ΤΖΑΜΤΖΗ ,κ.ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ .ΝΑ ΦΑΗ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΧΥΛΟΠΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)