Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Ποιοί είναι οι μετρ του «κιτρινισμού» και των ψευδών ανακοινώσεων ;





Αφιερωμένο στον πρόεδρο της ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας χωρίς κανένα άλλο σχόλιο.



ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΚΕΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ;

Σας ενημερώνουμε λοιπόν, ότι όπως προκύπτει και από τα πρακτικά της συγκεκριμένης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου, η κα Γεωργία Αμπάρη εξέφρασε την αντίθεσή της, η άποψή της καταγράφηκε κανονικά, ωστόσο δεν συμμετείχε στη διαδικασία της ψηφοφορίας καθώς είχε αποχωρήσει αρκετή ώρα πριν απ’ αυτήν, επικαλούμενη ανειλημμένες υποχρεώσεις.
Κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας το συγκεκριμένο θέμα της ημερήσιας διάταξης ψηφίστηκε ομόφωνα, καθώς όλα τα παρόντα μέλη ψήφισαν θετικά. Συγκεκριμένα, παρόντες στην διαδικασία της ψηφοφορίας ήταν οι Χρήστος Γεωργίου, Γεώργιος Τσιμτσιρίδης, Σταύρος Καραγεωργιάδης, Φανή Παρτσανάκη, Κωνσταντίνος Στόïκος, Μελίνα Τοξίδου, που ψήφισαν θετικά.
Είναι λυπηρό το γεγονός ότι ένα τόσο σοβαρό θέμα εκφυλίζεται με αυτόν τον τρόπο. Απορούμε πως ένας δημοσιογράφος με αυτή την εμπειρία, υποπίπτει σε ένα τέτοιο ατόπημα πριν εξακριβωθεί η ορθότητα των στοιχείων που δημοσιεύονται. Από την αρχή της θητείας μας είμαστε απόλυτα δεκτικοί σε οποιαδήποτε κριτική στοχεύει στο να γινόμαστε καλύτεροι. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση ο μόνος στόχος είναι ο «κιτρινισμός» που θίγει μάλιστα ένα ολόκληρο Διοικητικό Συμβούλιο.


 ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΑΜΠΑΡΗ 

Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ΑΛΜΩΠΙΑΣ, «ΑλλάΖουμε την Αλμωπία», Ασβεστόπουλος Δημήτριος και Αμπάρη Γεωργία,  αναφέρουμε ότι ήμαστε αντίθετοι με την απόφαση του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.  Αλμωπίας σχετικά  με τη μετεγκατάσταση δομών του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι, από τον Εξαπλάτανο στην Αριδαία.

Την αντίθεσή μας εκφράσαμε: α) στη

συνεδρίαση  του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α. στην οποία συμμετέχει η κ. Αμπάρη  Γεωργία καταψηφίζοντας την πρόταση,  β) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία αντιταχθήκαμε στην αποξήλωση των υπηρεσιών από τον Εξαπλάτανο και γ) με την παρέμβασή μας στον Δήμαρχο την ημέρα υλοποίησης της απόφασης.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του

1 σχόλιο:

  1. Καλο θα ηταν να μάθουμε αν όσοι λεει ο Γεωργίου παρευρίσκονταν γιατι ειμαι σίγουρος οτι τουλάχιστον ο τσιμτσιριδης δεν ηταν εκει! Πείτε μας κύριε Γεωργίου αληθεύει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)