Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Αλμωπό



ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΡΡΑΞΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!
 ΤΡΕΙΣ  ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ




Τρίτη νίκη για τον Αλμωπό  με το ίδιο σκορ (2-0. Αυτή τη φορά  στην  έδρα του Εθνικού Γιαννιτσών σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, που είχε όμως αρκετή ένταση και πάθος στο τέλος, με αποτέλεσμα να υπάρξουν τρεις αποβολές στις καθυστερήσεις.
Ο Αλμωπός άνοιξε το σκορ όταν ο Ζαρογιάννης εκτέλεσε ένα φάουλ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής του Εθνικού, η μπάλα πήρε αρκετό ύψος ξεγέλασε τον Ουγκανέζοφ και κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στο 22΄ όταν σε σουτ του  Βασιλειάδη από μακριά τ, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Μουρατίδη εντός περιοχής, ωστόσο ο Ατζαμιδάκης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο 26΄ ο Καπουσούζης μπήκε από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα , ο τερματοφύλακας του Αλμωπού ήταν εξουδετερωμένος, η μπάλα όμως  δεν πήγε σε κάποιον συμπαίκτη του και έφυγε πλάγια.
Η καλύτερη ευκαιρία για τον Εθνικό χάθηκε στο 75΄ μετά από πολύ ωραία κομπίνα σε εκτέλεση κόρνερ, ο Βασιλειάδης έκανε το γύρισμα από δεξιά, αλλά τα διαδοχικά σουτ κόντραραν στην άμυνα του Αλμωπού.
Ο Αλμωπός πέτυχε το 0-2 στο 89΄, όταν σε μία αντεπίθεση ο Τσιμτσιρίδης με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι  και μετά στα δίχτυα.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα έγινε γενική σύρραξη.  Αιτία η  διαφωνία για ένα φάουλ στο οποίοι  ενεπλάκησαν και άλλοι παίκτες, με αποτέλεσμα να μπουν μέσα και από τις δύο πάγκους ώστε να χωρίσουν τους ποδοσφαιριστές και η κατάσταση ξέφυγε. Όταν ηρέμησαν τα πνεύματα, ο Ατζαμιδάκης έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στους Καπουσούζη και Κηλίκη από τον Εθνικό και Καμπάνη από τον Αλμωπό.


Εθνικός Γιαννιτσών (Πολυχρόνης Χαραλαμπίδης): Ογκανέζοφ, Βασιλειάδης, Γιόντης, Σαββάκης, Γρηγοριάδης, Γκουγκουλούδης (82΄ Τσάλμας), Μαραντίδης, Ζαμίδης (78΄ Τερζής), Τοπαλίδης (65΄ Παπαδόπουλος), Καπουσούζης, Κηλίκης.


Αλμωπός Αριδαίας (Γιώργος Τυριακίδης): Καραγιαννίδης, Κιουλτζόπουλος, Κουτρούμπαλος (67΄ Κιοσκερίδης), Μουρατίδης, Ζαρογιάννης, Καμπάνης, Ελευθεριάδης Θ., Ελευθεριάδης Γ., Τσόλκας (57΄ Μυτιτενίδης), Παπαδόπουλος (78΄ Τσιμτσιρίδης), Μαρκόπουλος.

1 σχόλιο:

  1. δεν αναφέρατε το δοκάρι του Αλμωπού και το αντιαθλητικό χτύπημα του Μαραντίδη σε αντιπαλο στις αρχές δευτέρου ημιχρόνου.Πολύ καλύτερος ο Αλμωπός κέρδισε δίκαια.Sakis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)