Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Αντιδήμαρχος της Αλμωπίας απειλεί πολίτες με μηνύσεις



ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΙΤΗΜΑ  ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλμωπίας, φέρεται τις τελευταίες ημέρες να τηλεφωνεί σε ανθρώπους που υπέγραψαν σχετικό αίτημα να διεκδικήσει ο Δήμος χρήματα από πρώην Δημάρχους της Ανατολικής Αλμωπίας που ζημίωσαν την περιοχή τους με προφορικές αναθέσεις έργων  και πληρωμή ανύπαρκτων έργων και να τους απειλεί με μηνύσεις. Μάλιστα σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν ,αφήνει να εννοηθεί ότι όλα γίνονται με τις ευλογίες του Δημάρχου. Κάτι τέτοιο μάλλον δεν πρέπει να ισχύει , διότι ο κ. Δ. Μπίνος ουδέποτε θα έφτανε σε τέτοιο σημείο. Ποτέ δεν έχει δώσει μάλιστα κανένα δικαίωμα. Οι καταγγέλλοντες φέρονται διατεθειμένοι , αν τους ζητηθεί να τα καταθέσουν σε προϊστάμενες του Αντιδημάρχου αρχές.
Καλό θα είναι πάντως ο Δήμαρχος (απουσιάζει στο εξωτερικό) να διερευνήσει το περιεχόμενο των καταγγελιών  και οφείλει να πράξει αναλόγως.

11 σχόλια:

  1. ρε σαμανδη σταματα να γλυφεις τον μπινο. δεν καταλαβαίνεις ότι σε έχει γραμμένο. αλλού στηρίζεται. ΞΥΠΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο μπινος ανεβαζει σφυγμους αλλα το κρυβει.....................

      Διαγραφή
  2. Μάλλον εσύ πρέπει να ξυπνήσεις. Ο Μπίνος δεν ειναι εργοδότης μου. Ούτε και εγώ υπαλληλός του. Γιατί σας ενοχλεί τόσο η αδέσμευτη, ανεξάρτητη ,ακηδεμόνευτη και πραγματική δημοσιογραφία;Νομίζετε ότι με τέτοια φτηνιάρικα τεχνάσματα μπορείτε να αλλάξετε κάτι και να μας κάνετε σαν τα μούτρα σας; Σε (σας) πληροφορούμε ότι δεν το κατάφεραν άλλοι που χρησιμοποίησαν ότι πιο βρώμικα μέσα διέθεταν . Και διέθεταν ατέλειωτα.. Π.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο κόσμος περιμένει ενημέρωση.Πέτρο .Ο κόσμος που σε ξέρει τόσα χρόνια σε στηρίζει.όσο γι αυτες τις τακτικές αν ειναι αληθειες ...μας γυριζουν πολλά χρόνια πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ονομα δεν εχει ο αντιδήμαρχος; Τι ειδους αχρωματιστη δημοσιογραφία επαγγέλεσαι; Κίτρινη; Ετσι ανώνυμα...ενας ...κάποιος αντιδήμαρχος; Και ο Δήμαρχος γνωρίζει...αλλά μαλλον δε γνωρίζει; Οταν αρχίζεις τα Λουτρακιώτικα με στέλνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητε μου φιλε 1:46. το κολπο του σαμανδη σε τετοιες περιπτωσεις ειναι παλιο και γνωστο. του διαφευγει ομως οτι ο κοσμος τωρα ξυπνησε, γιατι γνωριζει και ενημερωνεται ποικιλοτροπος. αυτος συνεχιζει στην ιδια παλιομοδιτικη τακτικη. οταν το καταλαβει θα ειναι αργα!!

      Διαγραφή
    2. Πρεπει να παραδεχτεις ομως οτι ειναι ο μονος που θα ανεβαζε τετοια σχολια, σαν το δικό μου και το δικο σου.

      Διαγραφή
    3. Μάλλον αγαπητέ 12:53 ''Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι''...

      Διαγραφή
  5. γιατι ποιος θα τολμουσε επωνυμα να πει κάτι βρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πόσο κομματικά "κολλημένοι"και φανατισμένοι είμαστε..αναλύσαμε το κείμενο του κ Σαμανδη και αυτό που καταλάβαμε ειναι οτι "γλύφει" το δήμαρχο;;;;δηλ δε μπορεί να ειναι αληθινό επειδή ειναι αντιθετος(ο δήμαρχος) ιδεολογικά;;;;;με τέτοιες λογικές πως να προχωρήσει ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχει κοτσια ο δημαρχος να μπει στα βαθια μονο λογια ειναι οτι δεν μασαει!!!!!αφου ολοι αυτοι τον στηριξαν για να φυγει ο πασοης οχι γιατι τον πιστεψαν για καλυτερο δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)