Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Γιάννης Σηφάκης : Υπογράφεται η σύμβαση και ξεκινά το έργο αποχέτευσης της Αριδαίας εντός του Νοεμβρίου



Μέσα στη γενικευμένη κατήφεια και μια ευχάριστη μέρα για την Αριδαία. Χθές έφτασε στον Δήμο από την Αθήνα το έγγραφο για την άμεση υπογραφή της σύμβασης με την εργολήπτρια εταιρία και έναρξης των εργασιών του αποχετευτικού έργου της Αριδαίας, ενός μεγάλου και σοβαρού αναπτυξιακού έργου για την πόλη και την περιοχή.

Τώρα κατάλαβαν, ορισμένοι, το τι εννούσα πριν λίγες μέρες όταν, πραγματικά την τελευταία στιγμή, κατάφερα την ανατροπή της κατάστασης ( της ουσιαστικής απένταξης του από την χρηματοδότηση) και την επαναφορά του στα έργα του εθνικού σκέλους. Ακόμη πήραν απάντηση οι Κασσάνδρες που σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ΜΜΕ σχολίαζαν "ανωνύμως" ότι θα αργήσει πολύ να ξεκινήσει το έργο..
Για το έργο αυτό φυσικά έχουν αγωνιστεί αρκετοί στο παρελθόν, δεν πρέπει να υποτιμάται η συμβολή όποιου πραγματικά προσπάθησε για την μελέτη, την ένταξη του σε πρόγραμμα και την δημοπράτηση του.
Αντε, καλή δουλειά. Έτσι θα λύσουμε και μια σειρά θεμάτων του Νομού και της Αλμωπίας, ιδιαίτερα αν αρχίσει η επανεκκίνηση της οικονομίας

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Σηφάκη συγχαρητήρια για τη προσπάθειά σας. είχα γράψει ένα σχόλιο σε πιο κάτω δελτίο σας. Επειδή θεωρώ ότι έχει χάσει την επικαιρότητά του το επαναφέρω και σας παρακαλώ δώστε μου επιχειρήματα γιαυτούς που αδιαφόρησαν και για να καθήσουμε κάθε κατεργάρη στον μπάγκο του.
    «Κύριε Σηφάκη ομολογώ ότι δεν σας ψήφισα, ψήφισα άλλον του ιδίου κόμματος. Όμως με εντυπωσιάζεται με την ευαισθησία και την δραστηριότητα που επιδεικνύεται. Είμαι πολύ οργισμένος με τους 2 δημάρχους, τον πρώην και τον νυν. Τι κάνανε αυτοί; Αδιαφόρησαν; Η αδιαφορία τους για μένα είναι εγκληματική. Τους βουλευτές της νέας δημοκρατίας ποιος έπρεπε να τους ενημερώσει. Γιατί δεν πιστεύω να το γνώριζαν και να μην είχε ασχοληθεί κανείς. Ήταν άλλωστε 3, κάποιος θα έτρεχε για να καρπωθεί το «κατόπιν των ενεργειών μου …».
    Εσείς, καταρχήν σαν δημοτικός σύμβουλος το γνωρίζατε; Πότε το μάθατε; Ποιος σας ενημέρωσε; Πως είναι δυνατόν επι 1 χρόνο το θέμα να είναι στη ναφθαλίνη και ξαφνικά να τρέχετε για να το σώσετε; Έρχομαι στα ερωτήματα των προηγούμενων , γιατί τα θεωρώ εύλογα. Και επειδή δεν είμαι ειδήμων έχω και εγώ τις ίδιες απορίες. Όταν ένα έργο απεντάσετε δεν ενημερώνεται η ευρωπαϊκή επιτροπή; Ο εργολάβος δεν κηρύσσετε έκπτωτος; Πως λοιπόν τώρα θα κατασκευαστεί το έργο; Θα ξαναγίνει νέος διαγωνισμός; Είναι ερωτήματα που πρέπει να δώσετε απαντήσεις, για να ξεκαθαρίσει μια δια παντός το θέμα. Και κυρίως για να καταλογίσουμε πολιτικά και στην ώρα που πρέπει τις ευθύνες αυτών που τις είχαν και αδιαφόρησαν. Δώστε μας λοιπόν απαντήσεις-επιχειρήματα και να δείτε που θα πάνε οι κύριοι.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)