Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

100 κάδοι απορριμμάτων στον Δήμο Αλμωπίας




 


Στην προμήθεια 100 κάδων απορριμμάτων προχώρησε ο Δήμος Αλμωπίας, προκειμένου να διανεμηθούν  στους οικισμούς και στην Αριδαία.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, επισκεπτόμενος το Εργοτάξιο είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Μπάτση και τον Προϊστάμενο Γιώργο Ιατρίδη, ώστε να ενημερωθεί αναλυτικά, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση Στην ίδια ανακοίνωση γίνεται γνωστό ότι σε δήλωσή τους ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος ανέφεραν πως η Δημοτική Αρχή μένει πιστή στις δεσμεύσεις της που αφορούν στη βελτίωση της καθημερινότητας με τέτοιες παρεμβάσεις ουσίας.

5 σχόλια:

  1. Πέτρο βαλε και από έναν απ΄αυτους μέσα σε καθε καδο και πηγαινέ τους βολτα.για τον καδο είναι.
    Επίσης 100 κάδοι είπαμε να και τα πρώτα σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δω τον Μπίνο κρεμασμένο δεν θα κόψω το σκοινί. Δεν τον πάω καθόλου. Όμως ο σχόλιό σου το θεωρώ κατάπτυστο. Εμετικό θα έλεγα. Ντροπή

      Διαγραφή
  2. Απο 12.000.000. χρεη του Δημου ο ΠΑΣΟΗΣ τα πηγε στα 2.000.000. και αυτοι πουλανε πολιτική.Να δουμε τι ταμειο θα παραδωσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάθε δημοτική αρχή και μια προμήθεια κάδων. Τελικά πόσοι κάδοι αγοράζονται στον Δημο. Τα τελευταία χρόνια πόσες προμήθειες έχουν γίνει. Με τι σχεδιασμό τοποθετούνται οι κάδοι, πόσοι είναι απαραίτητοι, έχει γίνει ποτέ εκτίμηση. Εχουν στοιχεία και πως προέκυψε η ανάγκη των 100 καδων. Οι κάδοι που αποσύρονται ή χαλάνε τι γίνονται.
    Η βελτίωση της καθημερινότητας μπορεί να λύνεται με τέτοιες παρεμβάσεις ουσίας αλλά υπάρχουν και πιο ουσιώδεις παρεμβάσεις που μέχρι στιγμής δεν γίνοται για την καθημερινότητα. Οι προμήθειες είναι η εύκολη λύση.
    Και κάτι για την αντιπολίτευση. Θα κάνει ποτέ τέτοιες ερωτήσεις ή έλεγχο στοιχείων ή θα ψηφίζει κάθε φορά ή έστω θα καταψηφίζει τέτοια θέματα αλλά μετά χωρίς στοιχεία και τεκμηρίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΠΑ ΠΩ ΠΩ ΧΑΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΗ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)