Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Αποφασισμένος για άνοδο ο Αλμωπός




ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

ΑΝ ΚΑΙ Βρίσκεται πέντε βαθμούς μπροστά στη βαθμολογία ο Αλμωπός, από τον δεύτερο Εδεσσαϊκό , που και αυτός έχει βλέψεις για πρωτάθλημα , στην ομάδα δεν εφησυχάζουν . Παρά την βαθμολογική διαφορά , αλλά και την διαφορά λειτουργίας της ομάδας από τις άλλες της κατηγορίας , τεχνική ηγεσία και διοίκηση σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες φέρονται να μην είναι ικανοποιημένοι Ααπόλυτα από τις εμφανίσεις της ομάδας. Το ζητούμενο είναι μαζί με τα αποτελέσματα να  «δέσουν » και άλλα πράγματα. Στόχος είναι η άνοδος και μόνο στη επόμενη κατηγορία.  Άλλωστε δεν το κρύβει και ο ίδιος ο πρόεδρος  Κώστας Γάτσος . Θεωρεί ότι η θέση του Αλμωπού δεν είναι σε αυτή την κατηγορία. Είναι άδικο και για την ίδια την ομάδα , αλλά και τις άλλες ομάδες της περιοχής. Η Διοίκηση φέρεται αποφασισμένη να κάνει τις μεταγραφές εκείνες που θα την κάνουν ακόμα πιο ουσιαστική , αποτελεσματική και ποιοτική.
Στο μεταξύ η επιθυμία της διοίκησης και στο ξεκίνημα της περιόδου , αλλά και τώρα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι να στελεχωθεί με ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στην ομάδα και σήμερα παίζουν αλλού σε ομάδες άλλων κατηγοριών . Βρίσκεται όμως σύμφωνα με  τις αποκλειστικές μας πληροφορίες σε αδιέξοδο μαζί τους   , αφού αρνούνται κατηγορηματικά να αγωνιστούν με τα χρώματα του Αλμωπού. 


Από την άλλη οι φίλαθλοι όλης της περιοχής θέλουν την ομάδα σε άλλη κατηγορία . Αποδείχθηκε στο παιχνίδι με τον Εδεσσαϊκό, ότι ,όταν υπάρχει ενδιαφέρον κατακλύζουν το γήπεδο. Περιμένουν με υπομονή  να ξεφύγει η ομάδα από το τοπικό πρωτάθλημα .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)