Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Παραμένει το επίδομα παραμεθορίου στη Πέλλα



Δεν καταργείται το επίδομα παραμεθορίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το γραφείο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννη Σηφάκη  γίνεται γνωστό ότι κατατέθηκε η σχετική τροπολογία με την οποία διατηρήθηκε το επίδομα απομακρυσμένης παραμεθόριας περιοχής στους δημόσιους υπαλλήλους και στην Πέλλα

5 σχόλια:

  1. Η αλήθεια είναι ότι έγινε ένα ωραίο τρικ, το οποίο έβγαλε προς το παρόν από τη δύσκολη θέση τους Κυβερνητικούς Βουλευτές. Διότι απ' αυτό που διαβάζω, καταλαβαίνω ότι στην ουσία παραμένει το επίδομα μέχρι ν' αποφασίσουν οι Υπουργοί Εσωτερικών και Οικονομικών ως 31/03/2015 σε ποιες περιοχές τελικώς θα καταβάλλεται! Αυτό που έχει δηλαδή σημασία είναι αν στην απόφαση αυτή των 2 Υπουργών θα συμπεριλαμβάνεται ο Ν. Πέλλας, προκειμένου να συνεχίσει η καταβολή του επιδόματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γραφείο Γιάννη Σηφάκη16 Δεκεμβρίου 2015 στις 3:26 μ.μ.

      Γραφείο Γιάννη Σηφάκη:
      Με μεγάλη προσπάθεια αποφεύχθηκε ο αιφνιδιασμός και ετέθησαν όλα τα επιχειρήματα για να μείνει στους υπάλληλους της Πέλλας το επίδομα αυτό. Από εδώ και πέρα υπάρχει χρόνος με βάση τα κριτήρια που ετέθησαν από τον Υπουργό χθες να διεκδικήσουμε να μείνει αυτό το επίδομα μόνιμα. Η αξία της τροπολογίας αυτής για τους δημόσιους υπαλλήλους της Πέλλας είναι προφανής.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή ο αιφνιδιασμός αγαπητοί από ποιόν πήγε να γίνει; Μα προφανώς από την Κυβέρνηση την οποία στηρίζετε! Τώρα, προφανώς για τους υπαλλήλους ( αλλά και για όλη την τοπική κοινωνία της Πέλλας ) σημασία έχει να παραμείνει ο Νομός μας Παραμεθόριος, όπως άλλωστε ήταν μέχρι σήμερα. Σε διαφορετική περίπτωση υπόλογος θα είστε εσείς, αλλά και οι συνάδελφοί σας που ψηφίσατε τη συγκεκριμένη διάταξη δίνοντας τη δυνατότητα στους Υπουργούς Εσωτερικών και Οικονομικών ν' αποφασίσουν αν η Πέλλα θα συνεχίσει να έχει αυτό που, εδώ και χρόνια, η Ελληνική Πολιτεία έχει ήδη αποφανθεί ότι δικαιούται να έχει!!!!

      Διαγραφή
  2. Δεσμεύεστε δηλαδή κ. Σηφάκη ότι στην ΚΥΑ θα συμπεριλαμβάνεται ο Ν. Πέλλας; Σ' αυτό πρέπει να μας απαντήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κύριε Γιάννη, γιατι υποτιμάτε τη νοημοσύνη μας. έχουμε τελειώσει πανεπιστήμιο και δυστυχώς σας ψήφισα. και έρχεστε τώρα και μας λέτε, σας το ξαναδίνουμε αυτό που σας πήραμε πριν από μια μέρα! δεν είναι ντροπή; δεν είναι κοροϊδία; δεν είναι υποτίμηση; και να ερχόμαστε τώρα, εμείς που δεν θέλαμε ν’ ακούσουμε για τον τρισκατάρατο Καρασμάνη, ότι έχει απίδια. Αντιλαμβάνεστε τις άσχημες κουβέντες που λένε οι συνάδελφοί μου για σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)