Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Επιμένει στις θέσεις του ο Χρήστος Χουρσόγλου




"ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ"


Επέμενε στους χαρακτηρισμούς και στους λόγους που έγινε ανεξάρτητος ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου, μιλώντας τη Δευτέρα στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1 FM.
Ο Συνδυασμός του Δημάρχου μεταλλάχθηκε σε συνδυασμό των κολλητών , των συγγενών και της «ίντριγκας».
Διέψευσε κατηγορηματικά ότι ζήτησε οτιδήποτε από τον Δήμαρχο.  Δεν πίεσε ποτέ τον Δήμαρχο, ούτε και επιθυμεί να βρίσκεται υπό ομηρία. Η κριτική που ασκεί έχει να κάνει με την απόκλιση του συνδυασμού από τις προγραμματικές δηλώσεις.  Η λειτουργία δεν είναι αυτή που πρέπει και  αποβαίνει σαφώς εις βάρος των πολιτών. Επέκρινε τον Δήμο για την στάση του προς τους αγρότες. Στα λόγια είναι μαζί τους, στη πράξη όμως εναντίον τους με τα μέτρα που παίρνει, όπως ο διπλασιασμός των αρδευτικών τελών και μάλιστα με νερό φυσικής ροής που δίνει δωρεάν η φύση.
Κατέκρινε την παράταξή του για την μη επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας, τον μικρό χρόνο απασχόλησης των  υδρονομέων  με αποτέλεσμα να χάσουν το ταμείο ανεργίας.
Σε ερώτηση ότι η πλειοψηφία του συνδυασμού του είναι ευχαριστημένη και επικαλείται την αποδοχή του κόσμου, απάντησε ότι «σύντομα θα διαπιστώσουν την πραγματικότητα»
Επανέλαβε τα περί ομηρίας του δημάρχου από αντιπρόεδρο επιχείρησης και ομάδα συμβούλων , χωρίς ωστόσο και πάλι να κατονομάσει κάποιον. 
Επανέλαβε ότι ο Δήμαρχος είναι ψεύτης. Κατηγόρησε τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Σίμο Σωτηριάδη,
ότι δεν ασκεί σωστά τα καθήκοντά του , αλλά κατευθύνεται από τον Δήμαρχο
Συνεχάρη την Μαρτίνα Ζιάκα , η οποία τον εξέπληξε με την στάση της (σσ μετά τον Χ. Χουρσόγλου , δήλωσε και αυτή ανεξαρτητοποίηση , ταυτιζόμενη μαζί του), όπως τόνισε.
Απαντώντας γιατί δεν υπέβαλλε και γραπτώς την ανεξαρτητοποίησή του όπως διατείνεται η παράταξή του, είπε , ότι , την έκανε δημόσια , έχει γραφτεί στα πρακτικά και ο πρόεδρος οφείλει να κινήσει τη διαδικασία όπως προβλέπει ο Κώδικας.
Ερωτώμενος για τις κωλοτούμπες που του απέδωσε ο Δήμαρχος, απάντησε , ότι « ο καθένας έχει την ιστορία του στην τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο τόπος είναι μικρός και ο κόσμος γνωρίζει ποιοι κάνουν κωλοτούμπες και ποιοι όχι. »

9 σχόλια:

  1. καλα η κυρια ζιακα ελεγε μονο συμφωνω συμφωνω.ελεος δηλαδη απορω πως τους ψηφιζουν κιολας.και αν επιμενει ο κυριος χουρσογλου τοσο ας κανει και ολες τις διαδικασιες για να ανεξαρτητοποιηθει οχι μονο λογια του αερα.γιατι προς τα εξω αλλα εχουν βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΟΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΤΟ ΜΠΙΝΟΣ ΝΙΟΥΖ ΤΟ ΞΕΥΤΕΛΙΣΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΣΕ ΟΣΑ ΛΕΕΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χρήστο το έχεις χάσει φίλε μου...απλά!βρίσκεσαι πολύ μακρυά σε άλλο πλανήτη και αλήθεια...δεν σε βλέπω να έρχεσαι προς γη ούτε σε 5 χρόνια..κρίμα!εδώ ήταν το τέλος σου...καιρός για ροδάκινα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μας τα εχετε πριξη με τον χορσογλου ...Ας μας πει τη εργα εκανε οταν ηταν αντιδημαρχος? ποσα εκατομοιρια βαλανε μεσα τον δημο εξαπλατανου?και τι εγιναν τα λεφτα απο τα χαλικια και τα εικονικα τιμολογια και μετα να βγενει και να λεει τις βλακειες του...ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙς ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Ο ΚΟΣΜΟς ΣΕ ΒΑΡΕΘΕΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10.12 έχεις πρόβλημα με τις φωτογραφήσεις του δημάρχου;;γιατι σ ενοχλούν.και μόνο που περιφέρεται και βλέπει κοινότητες ξεχασμένες αρκεί. Δυστυχως για σένα όμως κανει και δουλίτσα.δε θελουμε πολλά αρκούμαστε στο οτι μας ακούει ,μας βλέπει και τέλος πάντων δείχνει να ενδιαφέρεται .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...Ο ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΗ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΟΥΛΕΙΑ :
    κατά το "ροδα, τσόντα και κοπάνα"
    καφέ, τσιγάρο και βαθυστόχαστη... αυτοδιοικητική φιλοσοφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ", ακόμα και Χριστός μας ζητά κάτι.....μόνο ο χουρσόγλουδεν ζητά!! για όσους ξέρουν ή τον ξέρουν δεν γίνεται να μην ζητά κάτι..αλλού αυτά! Δεν ντρέπεσαι ρε να λες ψέματα και δημόσια κιόλας! ξεφτίλα! είσαι παράδειγμα παλιάς κοπής αυτοδιοικητικού που κανένας νέος δεν πρέπει να ακολουθά! Δεν έχεις τσίπα πάνω σου ρε απίθανε να λες ότι δήθεν δεν ζήτησες τίποτα!!!
    Μάλλον είσαι συνηθισμένος από τα ζώα που τρων σανό νομίζεις και ο λαός τρώει κουτόχορτο! Εμ θα φας μια σφαλιάρα χρηστάκι που θα ακουστεί μέχρι τον εξαπλάτανο ρεμπεσκέ...καημένε μου ετοιμάσου να μαζεύεις ροδάκινα, όλα τα άλλα τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)