Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ



ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Κοροϊδία και μόνο προς την Αλμωπία μπορεί να χαρακτηριστεί η συμπεριφορά των υποτιθέμενων αρμοδίων  για την πρόσβαση στο χιονοδρομικό από την Αλμωπία μέσω Κερασιάς. Ο δρόμος  σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσει έκλεισε  λόγω χιονιού και παγετού. Η αιτία όμως σύμφωνα με πληροφορίες μας είναι άλλη . Η κυκλοφορία απαγορεύτηκε μέσω Κερασιάς, διότι ο δρόμος έχει πολλά προβλήματα  και σε ορισμένα σημεία λόγω κατάπτωσης του οδοστρώματος έχει καταστεί αδιάβατος, ενώ σε άλλα σημεία είναι πολύ επικίνδυνος.
Το περίεργο πάντως είναι ότι δεν υπάρχει καμία επίσημη  διαμαρτυρία από κανέναν . Ούτε από τον Δήμο Αλμωπίας, ούτε από τους συλλογικούς φορείς των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην Αλμωπίας  και η ακώλυτη πρόσβαση προς και από το χιονοδρομικό , θεωρητικά τουλάχιστον αποφέρει αμφίδρομη οικονομική τόνωση.

4 σχόλια:

  1. ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΤΟ ΕΧΗ ΔΕΙΞΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ .ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο δρομος Κερασιάς - χιονοδρομικού έχει μόνο ένα πρόβλημα τα 1.000 περίπου μέτρα στην περιοχή των κατολισθίσεων πάνω απο τα καλύβια του Γιανακούλα. Εκεί θα πρέπει να γίνει νέα χάραξη του δρόμου πίσω από το ύψωμα των κατολισθίσεων, έτσι ώστε να λυθεί μιά για πάντα αυτό το πρόβλημα. Απορώ που οι παράγοντες της Αλμωπίας δεν ζητάνε αυτή την πολύ απλή λύση, που δεν καστίζει δα και δισεκατομμύρια! Βέβαια ο α-περιφερειάρχης το μυαλό του το εχει στον απόλλωνα και δεν ασχολείται ή εξυπηρετεί τα συμφέροντα της βεγορίτιδας. Καιρός είναι να ασχοληθούν οι βουλευτές και να ενεργήσουν παραυτα, κυρίως ο κ. Σηφάκης που είναι και κυβερνητικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EXEI ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗς ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΜΩΠΙΑΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)