Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Κλειστός ο δρόμος Κερασιά –Χιονοδρομικό




Σταθερές στις αρχές τους οι αρχές της Πέλλας δείχνουν πλήρη αδιαφορία ώστε ο δρόμος προς το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας  μέσω Κερασιάς ,να παραμένει κλειστός.
Όσοι επιχείρησαν να ανέβουν αναγκάστηκαν να γυρίσουν πίσω , διότι λίγα χιλιόμετρα πριν το χιονοδρομικό ο δρόμος ήταν απροσπέλαστος από χιόνι, αλλά και από κατολισθήσεις του δρόμου που δεν φαίνονται τώρα λόγω χιονιού.
Σύμφωνα με διαμαρτυρίες δε επισκεπτών , δεν υπήρχε καμία ενημέρωση ότι ο δρόμος είναι
κλειστός.

5 σχόλια:

  1. tο εχω ξαναγράψει. Το τμήμα μετά τα καλύβια του Γιαννακουλα όπου σημειώνονται συνεχώς κατολισθίσεις, έχει μόνο μια λύση. ΝΕΑ ΧΑΡΑΞΗ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ, όπου δεν γίνονται κατολισθίσεις. Το τμήμα αυτό είναι περίπου 1000 μέτρα και το πρόβλημα λύνεται. Εαν οι Δημοι Αλμωπίας και Έδεσσας κοιμούνται μαζί με τους βουλευτές κάθε χρόνο θα διαβάζουμε την ίδια είδηση, οτι ο δρόμος ειναι κλειστός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδή πράγματι το έχεις ξαναγράψει πολλές φορές, να σ' ενημερώσω ότι αυτή η χάραξη που λες έχει ήδη γίνει το 1997, όμως προτιμήθηκε ( κακώς ) ο δρόμος να γίνει από τα "χαλάσματα"!Δεν είναι όμως μόνο αυτό το πρόβλημα για το οποίο ο δρόμος συνήθως παραμένει κλειστός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι .......... σημαίνουν οτι ξέρεις κατι παραπάνω, που συνήθως παραμένει κλειστός ο δρόμος. Γράψε όσα ξέρεις να πάρουν το μήνυμα οι αρμόδιοι, αφού όπως βλέπω διαβάζουν τα γραφόμενα μας.

      Διαγραφή
  3. Γραφειο βουλευτη Γιαννη Σηφακη18 Ιανουαρίου 2016 στις 10:46 π.μ.

    Σε συναντηση του βουλευτη Γιαννη Σηφακη με τον προεδρο της ΕΤΑΔ και το αιτημα που απηυθυνε για βοηθεια απο την ΕΤΑΔ για την εκχιονισμο των δυο δρομων ( προς Αγ. Αθανασιο και Κερασια) ο προεδρος δεσμευτηκε σε βοηθεια ενος εκχιονιστικου μηχανηματος για να καθαριζει και τον δρομο της Κερασιας.Ζητησαν ο Δημος Αλμωπιας να διαθεσει αλλο ενα εκχιονιστικο ( φορτηγο με μαχαιρι) και το αλατι. Ο βουλευτης συναντηθηκε με τον Δημαρχο Αλμωπιας και τον ενημερωσε.Ο Δημαρχος Αλμωπιας Δημητρης Μπινος ανεφερε στον βουλευτη οτι ο Δημος διαθετει εκχιονιστικο μηχανημα και προμηθευτηκε και αλατι.
    Ο βουλευτης θεωρει απαραδεκτο να μενει κλειστος ο δρομος της Κερασιας που εξασφαλιζει προσβαση στο χιονοδρομικο απο την Αλμωπια και απο αρκετα χωρια η και της πολης της Εδεσσας και ζητα την προσοχη ολων των υπευθυνων στο σημαντικο αυτο ζητημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν δεν θελουν πελατες απο καραντζοβα ,Προβλιμα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)