Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016

Είμαστε ηλίθιοι ,ρε ηλίθιε, και το ξέρουν



 
ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΕΙ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΪ


Γράφει ο Α.Α.Π.

Πριν λίγες μέρες στο δημοτικό συμβούλιο Αλμωπίας , ο δήμαρχος κ. Δ. Μπίνος αντί να απαντήσει στην ουσία στον προηγούμενο δήμαρχο για την πρόσληψη του γιου του κουμπάρου του ως ειδικό συνεργάτη   και να απολογηθεί στη τοπική κοινωνία, κατηγόρησε τον Πασόη ότι και ο ίδιος έκανε το ίδιο και  διάλεξε τους συνεργάτες του.
Μάλιστα τον κατηγόρησε ότι στα Λουτρά προσέλαβε τέσσερα άτομα από την ίδια οικογένεια. . Μάταια προσπαθούσε ο κακομοίρης πρώην Δήμαρχος να  φωνάξει ότι δεν ήταν από το σόι  του. Φυσικά δεν είναι το ίδιο πράγμα , αλλά ούτε και ο Πασόης  δικαιολογείται. Προσπάθησε μάλιστα να τα ρίξει αλλού , λέγοντας ότι δεν ήταν αυτός πρόεδρος στα Λουτρά. Όχι Δημήτρης , αλλά Δημητράκης
Αυτό όμως που έκανε ο σημερινός δήμαρχος με την πρόσληψη του γιου του κουμπάρου του δεν έχει καμιά ηθική δικαιολογία. Ήταν ότι πιο αισχρό προς την νέα γενιά των επιστημόνων . Ότι πιο αδίστακτο συνέβη από την αρχή των συνενώσεων των κοινοτήτων και των δήμων. Δυστυχώς σύσσωμος ο τοπικός τύπος το πέρασε  στο ντούκου. Σαν να ανήκει και αυτός στους υποτελείς.
Μιλώντας για τα Λουτρά με ύφος αμέτρητων καρδιναλίων διατυμπάνισε ότι τα έβαλε στον ίσιο δρόμο.
Ο κ. Μπίνος ξέχασε όλα τα προηγούμενα κορόιδα που δούλεψαν και έκαναν οικονομία για να τα βρει όλα έτοιμα. Πήρε ζεστό χρήμα από την ενοικίαση του  Αναψυκτηρίου, στερώντας το ψωμί από 50 οικογένειες . Κανείς όμως δεν μίλησε για αυτό . Ούτε και οι οικογένειες που στερήθηκαν τη δουλειά και το ταμείο ανεργίας  έβγαλαν άχνα. Ούτε και η τοπική αγορά που στερήθηκε το όποιο μερίδιο ,από την κατανάλωση αυτών 50 οικογενειών.
Σε μια εποχή που λόγω της μεγάλης κίνησης το Αναψυκτήριο (πάντα έβγαζε κέρδη)  θα μπορούσε κάλλιστα να δίνει  ψωμί σε πολλές οικογένειες και να αφήνει ένα σοβαρό εισόδημα στην επιχείρηση.
Καλά κάνει ο  κ. Μπίνος και  κοκορεύεται. Καλά κάνει και μιλάει για «νοικοκυροσύνη». Ίσως είναι από τους ελάχιστους που κατάλαβε ότι έχει να κάνει με ηλίθιους. Όσο για τον μύθο που θέλει τους ηλίθιους ανίκητους , μάλλον είναι ένας απλός μύθος, για να χαίρονται οι ηλίθιοι….
Μπράβο δήμαρχε. Προχώρα όπως σχεδιάζεις. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει κανείς να σου πει το παραμικρό. Ξέρεις καλύτερα από όλους με τι έχεις να κάνεις.
Ελπίζω κ. Διευθυντά να δημοσιευθεί
Α.Α.Π.
--------------------------
Αγαπητέ Α.Α.Π., εσύ τουλάχιστον μην παραπονιέσαι. Περνάν όλα τα σχόλια σου.
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι όμως  να συμφωνούμε με όλες τις απόψεις και να τις συμμεριζόμαστε. ‘Άλλωστε ο καθένας κρίνεται για αυτές. Για λογοκρισία τουλάχιστον δεν μπορείς να μας κατηγορήσεις.
Σεβαστή η άποψή σου , αλλά υπάρχουν και άλλες εκ διαμέτρου αντίθετες για το θέμα αυτό, οι οποίες κατά καιρούς είδαν το φως της δημοσιότητας.
Π.Σ.




16 σχόλια:

  1. αυτος ο Α.Α.Π εαν θελει για να μπορουμε να δινουμε βαση σε αυτα που λεει να μας πει και ποιος ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ουσία δεν είναι στο αναψυκτήριο αλλά στο διορισμό του δικού μας. Όμως ας το δούμε από την ανθρωπιστική πλευρά το θέμα. Έμεινε το παιδί άνεργο. Συνήθισε στο κρατικοδίαιτο χρήμα αφού αυτοί οι άνθρωποι νιώθουν ότι είναι δικαίωμα τους να πληρώνονται και να ζουν από το κράτος. Ανήκουν στην τάξη των αρίστων και δεν είναι χλέμπα. Τι νομίζεις ρε ΑΑΠ; Ότι είστε στην ίδια κοινωνική τάξη; Πλανάσαι πλάνην οικτράν και συ και όλοι όσοι νιώθουν οργή να τους πλημμυρίζει αλλά παραμένουν βουβοί και αδρανείς χωρίς δυνατότητα έκφρασης. Άβουλα άτομα με τον μεσσιανισμό να κυριαρχεί και το όνειρο να παραμένει γι' αυτά άπιαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΡΤΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ23 Ιανουαρίου 2016 στις 4:49 μ.μ.

    ΚΥΡΙΕ Α.Α.Π,ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΣΟΗΣ,ΟΥΤΕ ΜΑΤΑΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΗ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΡΙΞΕ ΑΛΛΟΥ.ΥΠΕΡΑΜΥΝΘΗΚΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΟΥ.ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΗ,ΑΝΑΓΚΑΣΘΗΚΕ ΝΑ ΠΕΙ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΕΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΙΝΟΥ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ,ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟ ΤΟΥ ΦΙΛΟ ΚΥΡΙΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μηπως εννοεις πιστο σκυλο;

      Διαγραφή
    2. Φυσικά και έγιναν οι διορισμοί. Αν ο κ. Πασόης θέλει τα στοιχεία ας τα ζητήσει δημόσια.Κανείς δεν είπε ούτε υπαινίχθηκε ότι ήταν απο το σόϊ του. Συγχωριανοί του ήταν και ψηφοφόροι του. Τέσσερις απο το ίδιο σπίτι. Ο Πασόης ξέρει πολύ καλά πόσο επαίσχυντο είναι κάτι τέτοιο. Σε διαβεβαιώ οτι δε θα ζητήσει ποτέ τα ονόματα. Τα ξέρει πολύ καλά. Κάτι ανάλογο δεν το έχει κάνει ποτέ καμία άλλη διοίκηση. Γι αυτό και έσπευσε να τα φορτώσει στον Ιωαννίδη και στον Κώτσο. Ξέρει πολύ καλά τί έλεγε για αυτές τις πρακτικές και πόσο κατηγορούσε τον Ζέρζη. Αλλά δυστυχώς ούτε ο Ζέρζης έκανε μια τέτοια ατιμία. Εσύ Μπάμπη επειδή είσαι μακρυά απο αυτές τις λογικές δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο χοντρό είναι αυτό που έκανε (όχι μόνο μια φορά). Α.Κ. Λουτράκι

      Διαγραφή
  4. εσύ ΑΑΠ επειδή ξέρω και ποιος είσαι είσαι σίγουρα ηλίθιος! άλλωστε αυτό το έχει καταλάβει και κάθε αναγνώστης του πετράκη...πάντα όσα λες υπο το πρίσμα των δικών σου και μόνο συμφερόντων με την λογική να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα..αλλά είναι λογικό σου λέω και πάλι γιατί ξέρω ποιος είσαι και ξέρουν και στην αριδαία γιαυτό δεν γράφεις ανοιχτά...γιατί σε ξέρουν τί είσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://www.huffingtonpost.gr/ioannis-ioannidis/-_3663_b_9007016.html
      ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΝΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ (ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ

      Διαγραφή
    2. Εσύ ποιός είσαι? Που λες οτι ξέρεις ποιος είναι ο Α Α Π ? Εγώ είμαι ο Σ Ε Λ Π Α κ έχω αγωνία να μάθω ποιος είναι ο ανώνυμος που ξέρει ποιος είναι ο ΑΑΠ..

      Διαγραφή
    3. 9.12 έχεις μπερδέψει στον εγκέφαλό σου την βούρτσα με @@@...τί σχέση έχει ρε κομπλεξικέ συμπολίτη μου, ο αρχηγός της ΝΔ (που βγήκε με την ψήφο του λαού της ΝΔ) με έναν ειδικό συνεργάτη ενός δημάρχου (που είναι επιλογή και δικαίωμα του εκάστοτε δημάρχου)...και προέκυψε μέσω της διαύγειας? έκανε ο μητσοτάκης κατάθεση βιογραφικού σε κάποιο αφεντικό και προσλήφθηκε μέσω διαύγειας? ο λαϊκισμός είναι κακός σύμβουλος! εκτός αν δεν λαϊκίζεις και κυριολεκτείς πράγμα το οποίο δείχνει ότι απλά έχεις τρικυμία εν κρανίο...
      ΥΓ στα λέω φιλικά για το καλό σου. "ένας συμπολίτης χωρίς παρωπίδες".

      Διαγραφή
  5. Ευχαριστώ πάρα πολύ . Ο Μπινος είναι πολύ χειρότερος από όλους τους προηγούμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αγαπητε φιλε, μια προσωπικη εκτιμηση των γραφωμενων του ΑΑΠ
    το κρατος, η περιφερεια, ο δημος, η κοινοτητα, ο συνεταιρισμος, το νοσοκομειο κλπ δημοσιες θεσεις.....ειναι λαφυρα του εκαστοτε κομματος, παραταξης κλπ αιρετων δημοσιοσυντηρητων και ως λαφυρο κουρσευεται, βιαζεται, ξεζουμιζεται, τελικο συμπερασμα, αυτη τη χωρα την εκαναν σαν τα μουτρα τους και θα ειναι οι πρωτοι που θα φυγουν στο εξωτερικο (εκει που εχουν επενδυσει τα 30 αργυρια της προδοσιας τους, θα γυρισουν καποια μερα ως πατριωτες και αντιστασιακοι, γεμισαμε με κοπριτες επειδη οι εντιμοι πολιτες δεν αντεδρασαν.....και ξανα προς τη δοξα τραβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΜΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΙΚΡΟΑΣΤΩΝ ΕΝΩ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΤΟΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΤΟΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ. ΑΙΣΧΟΣ ΔΗΜΑΡΧΕ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΠΑΜΠΗ
    ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΑΡΧΟ;
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΙΑ ''ΕΡΙΧΝΕ'' ΤΟ 2014
    ΓΙΑ ΝΑΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ;
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΙΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ η ΞΕΧΝΑΣ ΕΥΚΟΛΑ;
    ΕΚΤΟΣ ΠΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ΄΄ΑΝΤ΄ΑΥΤΟΥ΄΄
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
    ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΡΕ ΑΑΠ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΧΑΜΑ ΕΝΑΣ ΓΛΥΦΤΕΙΣ ΜΗ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Afou apagoreuete na douleuoun duo atoma apo to idio soi. pos ginete na douleuoun duo atoma apo to idio spiti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. που να δεις τώρα ποιος θα είναι γενικός γραμματέας....

      Διαγραφή

(3)