Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Επίσκεψη μαθητών στο Δημαρχείο Σκύδρας







Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημαρχείο Σκύδρας πραγματοποίησαν την Τετάρτη 3/2/2016 και την Παρασκευή 5/2/2016 μαθήτριες και μαθητές από το 1ο Δημοτικό Σχολείο.
Επρόκειτο για τα παιδιά της Γ΄τάξης που συνοδεύονται από τις δασκάλες τους Γεωργία Καρασαρλίδου, Παρθένα Μαραντίδου, Αθανασία Κρυσταλλίδου και για παιδιά από την ΣΤ΄τάξη με τη δασκάλα τους Πετρούλα Ίτου.
Σε πρώτη φάση ενημερώθηκαν για τον τρόπο διοίκησης - λειτουργίας του Δήμου και ξεναγήθηκαν στους εργασιακούς χώρους από τον Διευθυντή του Δήμου Ιγνάτη Καραπαναγιώτη.
Στη συνέχεια τα παιδιά και τις δασκάλες τους υποδέχθηκε η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου με την παρουσία Αντιδημάρχων.
Ακολούθησε διάλογος, όπου κυριάρχησε η συζήτηση θεμάτων σχετικών με την παιδεία, το περιβάλλον, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την καθημερινότητα.
Τα παιδιά πρόσφεραν στη Δήμαρχο λουλούδια και της παρέδωσαν πολλές όμορφες και γουστόζικες ζωγραφιές.
Η Δήμαρχος ευχαρίστησε τις μαθήτριες, τους μαθητές και τις δασκάλες τους τονίζοντας ότι η επίσκεψή τους πέρα από την ανθρώπινη διάστασή της είναι και μια πολύ χρήσιμη εμπειρία, όχι μόνον για τα παιδιά, αλλά και για τους αιρετούς και τα στελέχη του Δήμου που συνδιαλέγονται δια ζώσης μαζί τους.
Ως επίλογο, η Δήμαρχος Σκύδρας προέτρεψε τα παιδιά να προσέχουν το σχολείο τους και να σέβονται τους γονείς και τις δασκάλες τους, Επίσης, ευχήθηκε να έχουν υγεία, πρόοδο, δύναμη, αισιοδοξία και να γίνουν ενεργοί και χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)