Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Διχάζει την παράταξη του δημάρχου Αλμωπίας η σφαλιάρα στον Αντιδήμαρχο Γ. Σαββίδη





Να αφήσουν να περάσει στο «ντούκου» σκέφτονται στη παράταξη του Δημάρχου Αλμωπίας την σφαλιάρα που έφαγε στο γραφείο του  στο Δημαρχείο ο Αντιδήμαρχος Γ. Σαββίδης  από πολίτη, για να μην αναμοχλευθεί το θέμα και πάρει διαστάσεις.

Το περιστατικό συνέβη  πρόσφατα , όταν ο Παράσχος Τσάνταλης μετά την προκλητική στάση του Αντιδημάρχου σύμφωνα με πληροφορίες τον αποκάλεσε  τον Αντιδήμαρχο λαμόγιο , μπροστά σε δεκάδες υπαλλήλους  του Δήμου. Μετά από λογομαχία ,χαστούκισε τον Αντιδήμαρχο, ο οποίος αρχικά δήλωσε ότι θα καλέσει την αστυνομία, αλλά αποσιώπησε τελείως το συμβάν . Λίγες μέρες αργότερα , σε συνάντηση με τον Δήμαρχο , παραδέχτηκε ότι  η πράξη του δεν ήταν η καλύτερη. Όμως η παρουσία του Σαββίδη και η στάση του είναι προκλητική και μέχρι να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο της περιοχής που μόνο κακό προκάλεσε θα τον χαστουκίζει , όπου και να τον βρίσκει.
Ο Δήμαρχος φέρεται να ζήτησε από τον Π. Τσάνταλη να μη ξανασυμβεί τέτοιο περιστατικό μέσα στο Δημαρχείο . Εκτός μπορεί να συμπεριφέρεται όπως νομίζει. (σσ δηλαδή και να τον δέρνει;)
Ο Δήμαρχος πάντως μέχρι σήμερα έχει καλύψει τους συνεργάτες του  κάθε φορά που τους ασκούν κριτική. Είτε με δημοσιεύματα είτε με δηλώσεις στο δημοτικό συμβούλιο. Για τον Γ. Σαββίδη , δεν υπήρξε καμιά ανακοίνωση . Να δούμε αν θα τον καλύψει στην Δευτεριάτικη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ή αν θα υπερισχύσει η άποψη της αποσιώπησης  .

1 σχόλιο:

  1. Δεν ειδαμε δεν ακουσαμε. Το προσφιλες του του δημοτικου μας αρχοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)