Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Κλειστός ο κόμβος Αψάλου –Έδεσσας το απόγευμα



ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΛΟΙ

Τον αποκλεισμό του κόμβου της Αψάλου αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών της Αλμωπίας για σήμερα Κυριακή και ώρες 16:00 έως 21:00.
Στο μεταξύ συσωρεύεται η γκρίνια και τα παράπονα πολλών καθώς ουσιαστικά ταλαιπωρούνται από το κλείσιμο σχεδόν μόνο κάτοικοι της περιοχής. Μάλιστα η κατάσταση για όσους εγκλωβίζονται είναι δύσκολη καθώς δεν υπάρχει καμία παρακαμπτήριος οδός , όπως συμβαίνει σε άλλα μπλόκα

7 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. lipi i kristalo apo ton xoro;;; autos ean den paei..pos tha exei meta nea na sxoliazei !!!

      Διαγραφή
  2. Αυτοι που διαμαρτύρονται Πέτρο ειναι οι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι.. Κανεις άλλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ekeini i konialitiki pontikomami pige mia fora kai apo tote den stamatise na milaei !!! re tin kotsompola tin karderina....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ρε παληκαρια της φακης, η αλμπωπια δεν εχει μονο αγροτες και δημοσιους υπαλληλους, εχει υπαλληλους σε ιδιωτες, εχει εμπορους, εχει και ελευθερους επαγγελματιες, οταν πηδουσανε τους εμπορους και τους ελευθερους επαγγελματιες εσεις που ησασταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oχικυριοι δεν διαμαρτυρονται μονο οι βολεμενοι.Υπαρχουν και πολλοι που που μενουν και εργαζονται εκτος νομου και οχι στο ΔΗΜΟΣΙΟ αλλα στα λιγοστα εργοστασια που εχουν απομεινει η εχουν δικες δουλειες και περιμενουν ενα σαβατοκυριακο να ερθουν στο πατρικο τους και εξαιτιας του μπλοκου ταλαιπωρουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)