Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Άλλάζει τακτική ο Δήμαρχος Αλμωπίας.



Δεν έχει πλέον εμπιστοσύνη σε κανέναν . Πηγαίνει μόνος του στα χωριά.

ΚΑΤΗΡΓΗΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΟΛΕΣ

ΕΜΜΕΣΕΣ ΑΙΧΜΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟΥ



Νέα τακτική εγκαινιάζει όπως φαίνεται ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δ. Μπίνος. Άρχισε να πηγαίνει μόνος σε χωριά ,προκειμένου να διαπιστώνει χωρίς «παρεμβολές» και επηρεασμούς τρίτων ,την κατάσταση στα χωριά. Εκτός κι αν διαφοροποιήθηκαν συνεργάτες του και δεν τον ακολουθούν πλέον . Τουλάχιστον αυτή την εντύπωση δίνει με την επίσκεψη στο Θεοδωράκι. Συνοδευότανε μόνο από έμπιστο εξωθεσμικό παράγοντα. Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Δήμου , ο κ. Μπίνος επισκέφθηκε το Θεοδωράκι όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος Δημήτρης Σουγάρης (και όχι Σούγγαρης, όπως το γράφει ο άσχετος συντάκτης του Δελτίου Τύπου).
Ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τη νέα πλατεία του χωριού. Μετά την γενική κατακραυγή αναγκάστηκε να αναγνωρίσει ότι το έργο δημοπρατήθηκε την προηγούμενη δημοτική περίοδο και κατασκευάστηκε τους προηγούμενους μήνες. Ο κ. Μπίνος είδε την πολύ καλή δουλειά που έχει γίνει και τόνισε ότι πρόκειται για ένα έργο που επισφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την ομορφιά του Θεοδωρακίου στο πιο κεντρικό σημείο του χωριού.
Επιπλέον, ο κ. Μπίνος βρέθηκε στο ανοιχτό θέατρο, στο οποίο το επόμενο διάστημα θα τοποθετηθούν νέα σιδερένια και καλαίσθητα κάγκελα για να γίνει ακόμα πιο χρηστικό, με στόχο να πραγματοποιούνται εκεί εκδηλώσεις που θα προάγουν τον πολιτισμό και την παράδοση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι παλιές ξύλινες κατασκευές καταστράφηκαν λόγω κυρίως της φθοράς του χρόνου.
Στο δελτίο τύπου υπάρχουν έμμεσες αλλά σαφείς αιχμές κατά του πρώην Δημάρχου του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου Σταύρου Τουφεγγόπουλου για το οδικό δίκτυο του χωριού
Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου « ο Δήμαρχος πέρασε από πολλούς δρόμους εντός του οικισμού και συνομίλησε με πολύ κόσμο, όπου διαπίστωσε ότι το οδικό δίκτυο βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση εδώ λόγω των έργων ύδρευσης που είχαν γίνει πριν πολλά χρόνια χωρίς να έχει νοιαστεί κανείς για την αποκατάστασή τους. (σ.σ. θητεία Τουφεγγόπουλου)
Στην συνέχεια , ουσιαστικά κατήργησε τις αρμοδιότητες του Αντιδημάρχου Γιάννη Κετικίδη. Σύμφωνα πάντα με το δελτίο τύπου
«Γι’ αυτό το λόγο ήρθε άμεσα σε επικοινωνία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικής Υπηρεσίας Γιάννη Κετικίδη και δρομολόγησε την ένταξη όλων των δρόμων στο τεχνικό πρόγραμμα που αφορά σε ασφαλτοστρώσεις.  ( Σ.Σ.
(καταργώντας ουσιαστικά στη πράξη  και το δημοτικό συμβούλιο που είναι αρμόδιο για την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος και για τις όποιες αλλαγές γίνονται )
Στόχος είναι να λυθούν κάποια χρόνια προβλήματα, τα οποία είναι απαίτηση των κατοίκων του χωριού εδώ και πολλά χρόνια.
Παράλληλα, σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας Χρήστο Μπάτση λύθηκαν κάποια σημαντικά ζητήματα καθημερινότητας με την τοποθέτηση κάποιων κάδων σε κεντρικά σημεία του χωριού η οποία έγινε άμεσα.

3 σχόλια:

  1. Κε ΣΑΜΑΝΤΗ ΜΕΡΟΛΗΠΤΗΤΕ ΑΔΙΚΑ.ΣΤΟ SITE ΣΑΣ,ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΕΝΩ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ARIDAIA NEWS,EIKOΣΙ ΕΠΤΑ SELFIES.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ Κε ΣΑΜΑΝΤΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ? ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΠΙΘΑΝΩΝ ΟΥΤΕ 50 ΨΗΦΟΥΣ. ΜΠΑΤΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΥΛΑ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ποιος είναι ικανός ή όχι το κρίνουν μόνο οι πολίτες με την ψήφο τους. Μπορεί ο καθένας μας να έχει προσωπική άποψη για όλους όσους ασκούν εξουσία, όμως αυτή που τελικώς μετράει είναι η πλειοψηφία. Τώρα δεν νομίζω ότι αποτελεί επιχείρημα ανικανότητας το γεγονός ότι κάποιος εργάζεται στα...βουνά!

      Διαγραφή

(3)