Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ακατάλληλος ο Χώρος



Δήλωση του Γιώργου Καρασμάνη για το Κέντρο Φιλοξενίας στα Σφαγεία

Θεωρώ επιεικώς αδιανόητο, να επιλέγεται για την φιλοξενία ανθρώπων χώρος σφαγείων ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει χαρακτηριστεί ακατάλληλος ακόμη και για τη σφαγή ζώων.
          Έχω τονίσει στην ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι χώροι κατάλληλοι, στην Πέλλα. Τουναντίον, όπως υπέδειξα, υπάρχουν κατάλληλοι χώροι  στη μεθόριο, εγγύτατα των συνόρων και με πρόσβαση προς αυτά. Μάλιστα ένας εξ αυτών είναι ξενοδοχειακού τύπου και μπορεί να φιλοξενήσει άμεσα πέντε χιλιάδες πρόσφυγες.
          Είναι εξοργιστικό, αυτοί οι χώροι να μην χρησιμοποιούνται επειδή, υψηλόβαθμα στελέχη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σ’ αυτές τις περιοχές, ασκούν πιέσεις για να εξυπηρετήσουν μικροκομματικές σκοπιμότητες. Και να προτιμούν να στοιβάξουν ανθρώπινες ψυχές σε χώρους ακατάλληλους.

2 σχόλια:

  1. λες για χώρους φιλοξενίας στη μεθόριο, ομως δεν αναφέρεις τίποτα, μηπως μέσα σε όλα εννοείς και τα λουτρά του ποζιαρ ή το χιονοδρομικό του καιμακτσιαλάν? Και βέβαια ο χωρος των σφαγείων είναι ακατάλληλος, αφού ο πλέον κατάλληλος κοντά στο μηδέν ΔΕΝ επιλέχθηκε. Ομως φίλε μου κάπου πρέπει να συγκεντρωθούν αυτοί οι άνθρωποι και σιγά-σιγά να ενσωματωθούν στον κοινωνικό μας ιστό αφού πρόκειται να παραμείνουν για περισσότερα απο 2 χρόνια. Βέβαια αυτοί δεν προκειται να ψηφίσουν (και μας είναι παντελώς αχρηστοι) αν όμως ψηφίζανε θα τους γλυφαμε τα αρ.... Με μισόλογα και να μην εγκατασταθούν στα γιαννιτσά, αλλά να πάνε στην ΑΛΜΩΠΙΑ ή στην εδεσσα ή στην σκυδρα πολιτική δεν κάνεις κ.καρασμανη. <μηπως νομιζεις οτι μονο γιαννιτσιωτες σε ψηφίζουν ; Καλό είναι αν εχεις να πεις κατι να πιάνει τόπο, αν ειναι να τα κανεις μανταρα καλα θα είναι να κανεις μουγκα, οπως η θοδωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί υποτιμάς τη νοημοσύνη μας; Η ανακοίνωση το λέει ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχουν κατάλληλοι χώροι στην Πέλλα και ότι υπάρχουν κατάλληλοι χώροι σε άλλες περιοχές στη Μεθόριο που όμως υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης αντιδρούν. Αλλά και σε προηγούμενες δηλώσεις του έχει τονίσει κατ' κόρον ότι δεν υπάρχει πουθενά στην Πέλλα κατάλληλος χώρος. Εσύ είσαι ο εξυπνάκιας και εμείς είμαστε οι κουτοί, που δεν ξέρουμε να διαβάσουμε και δεν έχουμε μνήμη και κρίση;

      Διαγραφή

(3)