Τρίτη 5 Απριλίου 2016

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ





ΑΡΝΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ




Σε πλήρη αμφισβήτηση θέτουν τον δίκαιο αγώνα τους οι αγρότες με τις  μονομερείς ενέργειές τους .
Ανήρτησαν πανό με το οποίο καλούν τους βουλευτές του νομού να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους  στο νομό αν ψηφίσουν τα μέτρα. 
Δεν λένε κουβέντα όμως για τον διπλασιασμό των τελών άρδευσης  που αποφάσισε ο Δήμος Αλμωπίας. Μάλιστα έστειλαν και έγγραφο με το οποίο καλούσαν τον Δήμο να ανακαλέσει την απόφαση του. Η πλειοψηφία  όχι μόνο δεν ανακάλεσε την απόφαση , αλλά αρνήθηκε να το εισάγει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο δύο φορές που το πρότεινε η αντιπολίτευση.

3 σχόλια:

  1. Η αρδευση ειναι ανταποδοτικη δαπανη για τον Δημο συμφωνα με την Νομοθεσια. Τα ελλειματα του Δημου οφειλονταν παντα στα ελλειματα της αρδευσης ,ειτε γιατι καποιοι "εξυπνοι" δεν πληρωνουν ειτε γιατι οι δαπανες αρδευσης ειναι μεγαλυτερες απο τα προυπολογιζομενα εσοδα, παντα μονο επειδη τα εσοδα ειναι μικρα, και το πολιτικο κοστος για αυξηση των τελων ειναι μεγαλο ,και η .αντιπολιτευση ευκολα κανει πολιτικη λαικισμου. Δυστυχως εχουμε το ακριβοτερο ρευμα στην Ευρωπη, και το ρευμα ειναι η μεγαλυτερη δαπανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οργισμένος αγρότης5 Απριλίου 2016 στις 6:40 μ.μ.

    Καρασμάνη θα είσαι ο μεγαλύτερος μ@λ@κ@ς αν δεν ψηφίσεις τα μέτρα που φέρνει η Κυβέρνηση. Απο τη στιγμή που σε βάζουν στο πανό μάζι με τους άλλους 2, αυτοί οι ηλίθιοι που έχουν γ@μ$σει την Ελλάδα με την ψήφο τους, ενώ εσύ έχεις αποδείξει όλα τα χρόνια ότι είσαι ο πιο φιλοαγροτικος βουλευτής και υπουργός που πέρασε στα χρονικά, αξίζουν αυτά τα ζώα - οι συντάκτες του πανό - να εισπράξουν τα επίχαιρα των πράξεών τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το πανό το ανήρτησαν χρυσαυγίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)