Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Άρχισαν οι πρώτες τιμωρίες για τους Λουτρακιώτες



ΔΕΝ ΠΗΡΕ   Ο Δ. ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ


Πράξη άρχισε να κάνει τις απειλές του ο Δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ Δ. Μπίνος. Είχε διαμηνύσει  σε όσους αντιδρούσαν στον ορισμό του Ανδρέα Κόγιο  στο Δ.Σ.  των Λουτρών Πόζαρ, «να μην μπαίνουν στα χωράφια του και ότι θα τον βρουν απέναντί τους»
Το πρώτο δείγμα ήρθε μετά την γενική συνέλευση της επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ, στην οποία παραβρέθηκε ως παρατηρητής και ο πρόεδρος του Σωματείου Ενοικιαζομένων Δωματίων Λουτρακίου Χρήστος Νίτσης, ο αδερφός του οποίου ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημάρχου. Είχαν συμφωνήσει να πάνε μαζί στο Karlovy Vari της Τσεχίας. Μάλιστα ο άνθρωπος είχε ετοιμάσει και την βαλίτσα του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος  μαζί με τους υπόλοιπους την κοπάνησαν χωρίς να τον ειδοποιήσουν . Ο Δήμαρχος σύμφωνα με πηγές από την αποστολή του φέρεται να ήταν εξοργισμένος με την παρουσία του Χ. Νίτση στη γενική συνέλευση . Γιαυτό και τον απέκλεισε από την αποστολή .

6 σχόλια:

  1. Αυτό αν είναι αλήθεια!!!!!Πριν ξεκινήσει για την επιστροφή καλά είναι να κάτσει πάνω στην γέφυρα του Δούναβη και να σκεφτεί τι έκανε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικα και ειναι αληθεια.οποιος δεν τον προσκυναει αυτα παθαινει,τον βαζει τιμωρια.Εχει μπερδεψει τον δημο αλμωπιας με το σχολειο οπου διδασκε.Τι τραβανε οι συνεργατες του δεν λεγετε, ολοι με σκυμμενο το κεφαλι ειναι φοβουμενοι μην χασουν τις θεσουλες τους.Το συνθημα ειναι ενα << ο σωζων εαυτον σωθητω >>

      Διαγραφή
  2. πηρε αλλον συνεργατη μαζι του... τον κ.Binonews, οποτε δεν χωρουσε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΠΟΙΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΙς ΒΡΕΧΕΙ... ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.Η ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΙ.ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για όσους ξέρουν καλά...θα πω κάτι και θέλω να το θυμάστε...ο σταυράκης θα αφήσει τον μπίνο πριν τις εκλογές κατ'εντολή του πρώην (και αφεντικού του σταυράκη) και λόγω της στήριξης του εν αναμονή υποψηφίου...ακόμα τον προβάλει λόγω του ότι είναι νωρίς...μετά θυμηθείτε το! θα τον αφήσει εκτελώντας εντολές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)