Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας υποδέχεται τον 16 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη






Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής πολεμικών τεχνών Μιχάλης Ζαμπίδης πρόκειται να επισκεφτεί την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου.
Συγκεκριμένα, έχει προσκληθεί από τον Γιώργο Κυριακίδη προκειμένου να παραβρεθεί στην μεγάλη εκδήλωση πολεμικών τεχνών «The Rocks» που διοργανώνεται το Σάββατο 4 Ιουνίου, στο κλειστό στάδιο των Γιαννιτσών. Την επόμενη ημέρα, 5 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ένα ειδικό σεμινάριο στους Μαχητές Σκύδρας (10.00π.μ.).

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης γεννήθηκε στην Αθήνα και ασχολείται με τον αθλητισμό από τα παιδικά του χρόνια. Ασχολήθηκε με κλασσική Γυμναστική και συνέχισε με Καράτε Shotokan στο οποίο πήρε καφέ ζώνη. Στο Kickboxing κατέκτησε το πρωτάθλημα Kickboxing Ελλάδος στην κατηγορία Junior. Στα 16 του προτάθηκε για μια θέση στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες επιτυγχάνοντας 48 νοκ-άουτ αντιπάλων σε 60 αγώνες. Στην καριέρα του έχει δώσει πολλούς αγώνες με εντυπωσιακά ποσοστά νικών και νοκ-άουτ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποχαιρέτησε τα ρινγκ με τον καλύτερο τρόπο. Το 2015, ο Έλληνας πρωταθλητής νίκησε τον Αυστραλό, Στιβ Μόξον, στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του και γνώρισε την αποθέωση, από περίπου 7.000 θεατές, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης καλωσορίζει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Μιχάλη Ζαμπίδη και προσκαλεί τους φίλους του αθλήματος, από την ευρύτερη περιοχή της Πέλλας και Κεντρικής Μακεδονίας, να συμμετέχουν στο σημαντικό αθλητικό γεγονός.
                                                                                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)