Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Με πεντάρα ξεκίνησε τα μπαράζ ο Αλμωπός






ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ, αρκετές χαμένες ευκαιρίες και οι πρώτοι τρεις βαθμοί  στο πρώτο αγώνα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ εθνική , ήταν ότι καλύτερο για τους1500 φιλάθλους που βρέθηκαν συο γήπεδο της Αριδαίας  για να παρακολουθήσουν το αγώνα Αλμωπού- Γουμένισσας .

Δίκαιη η νίκη του Αλμωπού  που επικράτησε σε όλες τις γραμμές . Σχεδόν με το καλημέρα άνοιξε το σκορ. Ο Προβατίδης με δυνατό συρτό σουτ σημάδεψε την γωνία της εστίας και  1-0 στο 2΄.
Στο 7΄το Πάϊκο σε μια ανέλπιστη φάση βρέθηκε κοντά στην ισοφάριση , αλλά  η κεφαλιά του αφρούρητου Μαραντίδη έφυγε ψηλά από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 15 ωραίο σουτ του Προβατίδη μπλοκάρει δύσκολα ο τερματοφύλακας Δουλγερίδης.
Το 2-0 γίνεται στο 21΄. Οι αμυντικοί του Πάικου μπερδεύονται στην εστία του και σχεδόν  εξ επαφής ο Καπουσούζης κάνει το γκολ.
Στο 25΄ο Δασκάλου των φιλοξενούμενων βρίσκεται μόνος σε καλή θέση, αλλά καθυστερεί και τον προλαβαίνουν οι ταχύτατοι αμυντικοί.
Στο 30΄ακυρώνεται κακώς γκολ του Καραγιάννη του Αλμωπού. Ως οφ –σάϊντ.
Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου η Γουμένισσα βρίσκεται στην επίθεση ,αλλά το συρτό γωνιακό σουτ αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ ο Χρήστου. Η συνέχεια είναι μονόλογος του Αλμωπού , αλλά στην τελική προσπάθεια δεν υπάρχει το ανάλογο αποτέλεσμα .
Στο 60΄μπαλιά –τρύπα ποίημα του Καμπάνη στον Καραγιάννη , ωραίο σουτ και ο αντίπαλος τερματοφύλακας μπλοκάρει.
Στο 70΄σουτ του Καπουσούζη από καλή θέση , μόλις άουτ. Μετά από μισό λεπτό επαναλαμβάνεται σχεδόν καρμπόν παρόμοια φάση.
Στο 78΄πιο απλός ο Καπουσούζης κάνει το 3-0. Με ωραίο γκολ ο Καραδήμος ,που μπήκε ως αλλαγή , ΄κάνει  το 4-0 στο 80΄.
Στο 83΄διαγώνιο σουτ του Κοβάτση περνάει ξυστά από το κάθετο δοκάρι.
Στο 86΄στην πρώτη επαφή με την μπάλα ο Τσιμτσιρίδης κάνει το 5-0. 





Διαιτητής  Καραλιόλιος Γρεβενών , άριστος. ΄Αριστοι και οι βοηθοί   Στεφούλης, Φαλτάκας του Του ίδιου συνδέσμου.

 ΑΛΜΩΠΟΣ Χρήστου, Παπαδόπουλος (70΄Κοβάτσης), Καλαϊτζίδης, Μπογδάνης , Καμπάνης, Ζαρογιάννης,  Θ. Ελευθεριάδης, Καπουσούζης,  Γ. Ελευθεριάδης , Καραγιάννης (75΄Καραδήμος),Προβατίδης (85΄Τσιμτσιρίδης)


Πάϊκο Γουμένισσας  Δουλγερίδης, Τουλγαρίδης, Α. Μυλωνάς, Δεληγιάννης, Βογιατζής, Μαραντίδης, Βουτσάς , (88΄Αβραμίδης),Σαμαράς (72΄Μάρκου) Δασκάλου , Καραελευθερίου, Χατζηασλανίδης



Στο άλλο παιχνίδι 
Στρατώνι- Νάουσ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 
Αλμωπός 5-0 3
Νάουσα 0-0 1
Στρατώνι 0-0 1 
Γουμένισσα  0-5  0 


Την Τετάρτη 2η  αγωνιστική 

Νάουσα -Αλμωπός
Γουμένισσα-Στρατώνι






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)