Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Γιάννης Σηφάκης: Να δηλώσουν οι αγρότες τις ζημιές από βροχοπτώσεις στα κεράσια.



 Έτοιμη τροπολογία που θα αντιμετωπίζει τις μετακινήσεις των εκτιμητών του ΕΛΓΑ

Μετά από επικοινωνία του βουλευτή με τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ και την Προϊσταμένη του Περιφερειακού καταστήματος Βέροιας του Οργανισμού όσον αφορά τις σημαντικές ζημιές από βροχοπτώσεις στα κεράσια σε διάφορες περιοχές της Πέλλας αποφασίστηκε να δηλώσουν άμεσα και κανονικά τις ζημιές οι αγρότες ( αναγνωρίζεται η ζημιά). Οι εκτιμήσεις από τους επόπτες θα γίνουν αργότερα μετά την ψήφιση σε επόμενο νόμο τροπολογίας που έχει ετοιμαστεί που θα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη μετάβαση εποπτών και εκτιμητών του ΕΛΓΑ για τον έλεγχο των ζημιών.
Ως εκ τούτου καλούνται οι αγρότες να δηλώσουν έγκαιρα την ζημιά τους, όσα κεράσια δεν μαζευτούν να μείνουν πάνω στα δέντρα ή από κάτω.

2 σχόλια:

  1. αγανακτησμένος πρώην φίλος σου24 Μαΐου 2016 στις 5:33 μ.μ.

    Κύριε Σηφάκη είναι πολύ βαρύ το τίμημα της αυταπάτης αλλά και της εξαπάτησης. ο κόσμος νοιώθει ότι εξαπατήθηκε, πίστεψε τα πάντα και βλέπει τώρα όλα να αυξάνονται. Και το ποιο εξοργιστικό είναι το θέμα των βουλευτών που ψηφίζουν αυτά τα οποία έκαναν σημαία για να εκλεγούν πολεμώντας τα..
    Η οργή της κοινής γνώμης θα κλιμακώνεται γιατί έπεσε θύμα εξαπάτησης για πολλοστή φορά. Έχουν εξαντληθεί οι αντοχές και οι ανοχή.
    Εσύ κ. Σηφάκη δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να δικαιολογήσεις την ψήφο σου; Αντιγράφεις αυτές τις αθλιότητες για τις αποζημιώσεις τις οποίες έτσι και αλλιώς δικαιούμαστε.
    Κάνε τις βόλτες σου λοιπόν με την πολυτελή μοτοσυκλέτα σου στην Αθήνα και άσε εμάς στην Αλμωπία να βράζουμε στο ζουμί μας. πάντως στα χωριά μας δεν θα τολμήσεις να πατήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή αν δεν επικοινωνούσες με τον Πρόεδρο και την Προϊσταμένη εμείς δεν θα κάναμε δηλώσεις για τη ζημία μας; Πόσο χαμηλά θα πέσεις ακόμη, κρίμα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)