Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΛΙΑΤΖΙΚΗΣ :Να παραιτηθούν Μπίνος και Βέσκος από τα αξιώματά τους




Εξέπληξε τους πάντες ο Αριστοτέλης Παλιατζίκης το μεσημέρι της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή « ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΤΗΣ»  , η οποία επεκτείνεται και σε κοινωνικοπολιτικά θέματα, πλην των αγροτικών .

- Ερωτώμενος για σχόλια που τον έφεραν να χαρακτηρίζει  ως «Διαβρωμένο πολιτικό-δημοτικό πέλμα  τον  Δήμαρχο  και  τον  Αντιπρόεδρο  των Λουτρών Πόζαρ », παραδέχτηκε ότι όντως τα έχει κάνει .
Μιλώντας αρκετά λακωνικά , είπε μεταξύ άλλων ότι και οι οι δύο, λόγω παρελθόντος , αλλά και της δίχρονης λειτουργίας τους στη Διοίκηση του Δήμου , δεν έχουν το ηθικό και τυπικό υπόβαθρο να διοικούν τον Δήμο.
Έχουν παραβεί πολλά, τα οποία οι ίδιοι γνωρίζουν και οφείλουν να γνωστοποιήσουν στους Δημότες και να μην χρειαστεί να τα αποκαλύψει ο ίδιος. Το καλύτερο που μπορούν να προσφέρουν στον τόπο  είναι να παραιτηθούν από τα αξιώματά τους. Αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από όλους γιατί πρέπει να το πράξουν .
Να σημειωθεί ότι προ ετών ο Αριστοτέλης Παλιατζίκης υπήρξε διαμεσολαβητής  μεταξύ στελεχών , όταν ο σημερινός Δήμαρχος το 1998 είχε επιχειρήσει να συγκροτήσει  ψηφοδέλτιο στο τότε πρωτοΪδρυόμενο   Καποδιστριακό Δήμο Αλμωπίας. Ο δε σημερινός Αντιπρόεδρος των Λουτρών (Δ. Βέσκος) , τον οποίο στην εκπομπή απέφυγε  υποτιμητικά να κατονομάσει, ήταν τότε το δεξί χέρι του Δημήτρη Μπίνου.
Ψηφοδέλτιο δεν συγκρότησε ποτέ τότε ο Δ. Μπίνος , ενώ είχαν οργιάσει διάφορες φημολογίες.

5 σχόλια:

  1. μπραβο Παλιατζικη σε ακουσα στο ραδιοφωνο και καταλαβα οτι δεν μασας.
    Αυτα που ενοεις τα ξερουν παρα πολοι αλλα τα συμφεροντα δεν τους αφηνουν να μιλησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βεσκο ποσο παει το λουκουμι αναδρομικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως δεν μπαίνει στον κουμπαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γαι να δουμε , θα απαντησει κανεις απο τους δυο ; ή εστω ο συνεργατης τους -ταχα μου ταχα - δημοσιογραφος ; ( δημοσιογραφος ειναι αυτος που δινει ειδηση με ρεπορταζ...οτι αλλο ειναι γραφειο τυπου με αμοιβη...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και σεις κ Σαμανδη κάνετε εξαιρέσεις στα σχόλια..παρεμπιπτόντως τον κ Παλιατζικη τον γνωρίζουμε καλά οταν μάλιστα είχε εξουσία στην Ένωση..δεν ειναι και στο απυρόβλητο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)