Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Τα είπαν μεταξύ τους στη νομαριακή συνέλευση της ΝΟΔΕ Πέλλλας





Η στρατηγική της ΝΔ στον Αγροκτηνοτροφικό τομέα



Με απελπιστική συμμετοχή έγινε η Νομαρχιακή  Συνέλευση της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας η  οποία  διοργανώθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας με συμμετοχή κομματικών στελεχών.

Ομιλητής ο Βουλευτής Κοζάνης και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Γιώργος Κασαπίδης ο οποίος ανέπτυξε την στρατηγική που θα ακολουθήσει η Νέα Δημοκρατία στον Αγροκτηνοτροφικό τομέα, μόλις της αναθέσει την διακυβέρνηση της Χώρας ο Ελληνικός Λαός.
Παρευρέθηκαν και τοποθετήθηκαν στην συνέλευση οι: Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ( εκλέχτηκε με το ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο του μετέπειτα υποψήφιου προέδρου της Ν.Δ. Απ. Τζιτζικώστα) ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο πρ. Βουλευτής και μέλος της Π.Ε. Διονύσης Σταμενίτης, το μέλος της Π.Ε. Νικόλαος Θωμαΐδης, ο πρ. Ευρωβουλευτής Ιωάννης Γκλαβάκης, Πολιτευτές, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκλεγμένοι με τη σημαία της Νέας Δημοκρατίας.

1 σχόλιο:

  1. οι υπευθηνοι για την καταστροφη του αγροκτηνοτροφικου τομεα της χωρας, αντι να το βουλωσουν μιλανε και απο πανω, σα δεν ντρεπονται λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)