Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Κόβουν δέντρα




Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες για την κοπή δέντρων σε κεντρικά σημεία χωριών .
Πριν λίγες μέρες σύμφωνα με καταγγελίες κόπηκαν δύο πλατάνια στους Τσάκους, άγνωστο με τίνος εντολή. Στη Ξιφιανή , περιορίστηκε το κόψιμο πλατανιού σε  «κλάδεμα « μετά την διαμαρτυρία κατοίκων . Πολύ πρόσφατα είχαν  κοπεί δέντρα κοντά στο δημοτικό σχολείο , αλλά δεν  ¨συγκινήθηκε» κανείς από του υπεύθυνους.

3 σχόλια:

  1. Για τα πλατανια στους Τσακους. Στο ενα ειχε πεσει κεραυνος κ ειχε ξεραθει, ηταν επικινδυνο να πεσει κ δεν κοπηκε απλος κλαδευτηκε. Το αλλο ηταν ενα μετρο απο το κτιριο, κ τα κλαδια του ακουμπουσαν στην σκεπη. Εγιναν ολες οι νομιμες διαδικασιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κόψιμο δέντρων είναι σοβαρό ποινικό αδίκημα.όποιος βλέπει κάτι τέτοιο πρέπει να το καταγγελει στις αρχες.Αστυνομία και Δασαρχείο.Είναι ντροπή να κόβονται δέντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΩΝ ΔΕΝΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΑΠΑΙΤΗΤΑΙ ΓΝΩΜΟΔΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Ο ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΖΗΤΑ ΚΟΠΗ ΔΕΝΤΡΟΥ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΑΣΡΕΦΕΙ ΔΕΝΤΡΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΙΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΗΜΟΤΙΤΑ ΠΑΡΑΚΑΠΤΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΛΑ. ΑΠΟΓΥΜΝΩΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ. ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ (Η ΝΑ ΚΛΑΔΕΨΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ) ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΥΛΛΑ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)