Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Ο ΑΛΜΩΠΟΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ








Η αγωνιστική περίοδος 2015 - 2016 ολοκληρώθηκε για την ομάδα μας με το καλύτερο τρόπο. Ο στόχος της ανόδου στη Γ' εθνική έγινε πραγματικότητα. Η επίμονη και επίπονη προσπάθεια Διοίκησης, προπονητών και ποδοσφαιριστών με την ολόπλευρη στήριξη των φίλων του Αλμωπού επιβραβεύθηκε.

Η Διοίκηση σχεδίασε, οργάνωσε και παρακολούθησε βήμα προς βήμα την εξέλιξη του σχεδίου.
Αυτοί όμως που το υλοποίησαν είναι οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές μας, πρωταγωνιστές της μεγάλης προσπάθειας. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε για αυτό.
Η συνεργασία μας με την ΕΠΣ Πέλλας υπήρξε αρμονική, ιδιαίτερα κατά την κρίσιμη περίοδο των αγώνων μπαράζ. Τόσο ο Πρόεδρος Στέργιος Αντωνίου, όσο και τα μέλη της ήταν δίπλα μας και τους ευχαριστούμε γι' αυτό.
Θερμά ευχαριστούμε το Δήμο Αλμωπίας και το Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη που στηρίζουν την προσπάθεια μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η στήριξη τους θα έχει και συνέχεια.
Η συμπαράσταση των φιλάθλων μας από την Αλμωπία αλλά και την Πέλλα γενικότερα ήταν ανεπανάληπτη. Βοήθησαν, ο κάθε ένας με τον τρόπο του, ώστε να έχει η Πέλλα εκπρόσωπο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στις Εθνικές κατηγορίες. Ολόψυχα τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να είναι δίπλα μας και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στο δύσκολο Πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα δια των αθλητικών συντακτών τους, κάλυψαν κάθε λεπτό με άρτιο επαγγελματισμό όλη τη μεγάλη μας πορεία. Θερμά τους ευχαριστούμε.
Σε όλους τους Συλλόγους της Πέλλας ευχόμαστε καλή συνέχεια με επιτυχία σε κάθε τους δραστηριότητα.

Καλό καλοκαίρι σε όλους

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Αλμωπού
Αριδαίας

3 σχόλια:

  1. ενα απο τα ευχαριστω και μπραβο ειναι και για το σ0υ ψ0υ, που κ αυτός βοηθησε με τον τροπο του (αναγεννηση ντε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άψογο δελτίο τύπου.Μυρίζει.... Ζέρζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο στον Αλμωπο! Χρεαζεται περισσοτερη υποστηρηξη απο ολους.Μην περιμενετε πρωτη θεση του χρονου. Να κρατηθουμε στην Γ και σε λιγα χρονια στην πρωτη 10δα.Μετα βλεπουμε.Σιγα-σιγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)