Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Γιάννης Σηφάκης : Θερμά συγχαρητήρια στον Αλμωπό για την πρόκριση του στην Γ’ Εθνική Κατηγορία





Η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στην ομάδα. Άμεση χρηματοδότηση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την βελτίωση των υποδομών του γηπέδου

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την Αλμωπία. Η ομάδα της, ο ιστορικός Αλμωπός, μετά από 20 χρόνια προκρίθηκε ξανά στις Εθνικές Κατηγορίες.
Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στους προπονητές, στον πρόεδρο Κώστα Γάτσο και σε όλη την διοίκηση. Και σε όλον τον κόσμο της Αλμωπίας που βοήθησε την ομάδα σε αυτή την δύσκολη διαδρομή.
Η Πολιτεία θα σταθεί δίπλα στην ομάδα. Τις επόμενες ημέρες ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού θα χρηματοδοτήσει την βελτίωση των υποδομών στο γήπεδο της Αριδαίας και έπεται συνέχεια..
Ο Αλμωπός μας έκανε σήμερα όλους υπερήφανους ακριβώς την στιγμή που ολόκληρη η χώρα μπορεί πλέον να βλέπει με βάσιμη αισιοδοξία το μέλλον.
Και σε ανώτερα, να τον δούμε σύντομα και στην Β’ Εθνική. Το ζητούν οι Αλμωπιείς και οι βετεράνοι της μεγάλης ομάδας του παρελθόντος που σήμερα έχουν κάθε λόγο να αναπολήσουν δίνοντας δύναμη στα νέα παιδιά της ομάδας και στην άξια διοίκηση να προσπαθήσουν για το καλύτερο και στο μέλλον.

7 σχόλια:

  1. Τι λέει ο άνθρωπος; «… Ο Αλμωπός μας έκανε υπερήφανους ακριβώς τη στιγμή που ολόκληρη η χώρα μπορεί να βλέπει με βάσιμη αισιοδοξία το μέλλον…» δεν ντρέπεσαι βρε Σηφάκη; Για ποια αισιοδοξία μιλάς; Χρειάστηκαν σχεδόν 18 μήνες για να φτάσετε στο σημείο εκκίνησης. Σε αυτούς τους 18 μήνες έγιναν τόσα και τόσα, η καταστροφή του Δράμαλη, συσωρεύτικε τόσο απρόσμενο κόστος και όλα αυτά για μια τρύπα στο νερό και έχεις το θράσος και μιλάς για αισιοδοξία. Αλλά δεν φταις εσύ, φταίνε αυτοί που σε δώσανε το μικρόφωνο.
    Όχι ρε Κώστα! Για κάποιες ψωροχιλιάδες έδωσες το δικαίωμα να βεβηλώσει αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός; Από ποιον και αν τα ζητούσες θα τάπαιρνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοιες διχαστικές και γελοίες φωνές σαν του προηγούμενου που παραλήρησε πρέπει να λείπουν.. Κράτα τις χαζές απόψεις σου για σένα. Η χώρα μετά από 14 μήνες ( ούτε να μετράς δεν ξέρεις) κατάφερε να σταματήσει την κατρακύλα των 5 χρόνων ΝΔ- ΠΑΣΟΚ χωρίς άλλες μειώσεις μισθών- συντάξεων και ελαφρύνοντας φορολογικά τους μικρούς και αδύναμους. Και δίνοντας πρόσβαση όλων των ανασφάλιστων στην υγεία και επιδόματα σίτισης και στέγασης. Πετάξτε αυτούς που παραληρούν έξω από τους συλλόγους. Ειδικά από τον Αλμωπό που ενώνει όλους. Σε λίγες μέρες που θα χρηματοδοτηθεί ο Αλμωπός από την κυβέρνηση θα πονέσεις φίλε, όπως και σε λίγους μήνες που θα καταλάβει ο κόσμος οτι θα βελτιωθεί σημαντικά η ζωή του μετά από τόσα χρόνια. Περαστικά σου

      Διαγραφή
    2. Κόψε τα ληγμένα φίλε μου. Κόψτα, σου κάνουν κακό. Είσαι εκτός τόπου και χρόνου. Εκτός και είσαι ο Σηφάκης, οπότε είσαι εντός στο φαγοπότι και γατζωμένος στην καρέκλα.

      Διαγραφή
  2. Πέτρο μην βάζεις και εσύ ότι ξερνούν τα Χρυσαυγιτάκια, έλεος πια.. Αφού τίποτα δεν είναι τα χρήματα για τον Αλμωπό και από όποιον ζητήσεις τα παίρνεις δεν μας λέει ο παραπάνω πικραμένος από που να πάμε να τα πάρουμε αμέσως κιόλας; εεεεε, ελεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σηφάκη τι είναι αυτά που λες; Από τις καρπαζιές που τρως έχεις ξεφύγει. Μας ελάφρυνες φορολογικά και δεν το πήραμε χαμπάρι;
    Τότε πως αυξήθηκε ο φόρος εισοδήματος από το 13 (που έλεγες τότε ότι ήταν υψηλός) στο 22%, 29% ….
    Πως αυξήθηκε ο ΦΠΑ από το 13% στο 24%;
    Πως αυξήθηκε η προκαταβολή του φόρου στο 100%;
    Πως καταργήθηκε η επιστροφή του ειδικού φόρου πετρελαίου;
    Πως αυξήθηκε το πετρέλαιο κίνησης, θέρμανσης, η βενζίνη;
    Πως αυξήθηκε ο ΕΝΦΙΑ στα οικόπεδα, στα αγροτεμάχια;
    Πως αυξήθηκε ο φόρος στα τσιγάρα; Ο φόρος στη μπύρα; Στα τηλέφωνα; Στην τηλεόραση;
    Ποιος έκοψε το ΕΚΑΣ;
    Ποιος ξεπούλησε τον δημόσιο πλούτο για 99 χρόνια;
    Ποιος υπέγραψε αυτό το κατάπτυστο και διαρκές μνημόνιο; Που θα το σκίζατε;
    Ξεπουλήθηκες Σηφάκη για να κρατήσεις την καρέκλα σου.
    Είσαι ποιο παλιός από τους παλιούς. Βρήκες την ευκαιρία από τον θρίαμβο του Αλμωπού να εμφανιστείς. Αλλιώς πως θα τολμούσες; Την ευθύνη όμως την έχει η διοίκηση του Αλμωπού, που για κάποιες ψωροχιλιάδες, που δεν ξεπερνούν τα δάκτυλα της μιας παλάμης, που από ποιον και αν τα ζητούσε, ακόμη και από την Τζάκρη, θα τα έπαιρνε, όπως πολύ σωστά σου λέει ο ποιο πάνω φίλος. Και δεν θα αμαύρωνες Σηφάκη το μεγάλο αθλητικό γεγονός, ταυτίζοντας τη μεγάλη επιτυχία του Αλμωπού με την αισιοδοξία – καταστροφή που επέφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Και έπονται τα χειρότερα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιάννη βλέπω έχεις αποκτήσει φασίζουσα νοοτροπία. Αλλιώς πως εξηγείς το: … πετάξτε έξω από τους συλλόγους….
    Πέτρο μη βάζεις …
    Σε λίγο Γιάννη έτσι όπως πας θα στήσεις και στρατοδικεία. Γιάννη οι προηγούμενοι χρηματοδοτούσαν συλλόγους, έφτιαχναν γήπεδα, Κερκίδες … και δεν πανηγύριζαν. Δεν έβγαζαν ντελάλη, όπως εσύ για κάποιες ψωροχιλιάδες, όπως πολύ σωστά αναφέρουν οι παραπάνω φίλοι.
    Αλλά είπαμε προσεβλήθης από τον υιό του φασισμού. Άρτος και θεάματα.
    κάθε χωριό και γήπεδο κάθε πόλη και στάδιο.
    Τώρα αυτό το άλλο ρε Γιάννη που λες, ότι σε λίγους μήνες θα βελτιωθεί η ζωή μας, τι το ήθελες; Μαυτήν την φοροκαταιγίδα; Μαυτήν την λαίλαιπα; Ξεχνάς τι είπε κυνικά ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, ότι τα χειρότερα είναι μπροστά μας;
    Γιάννη από κει που μας έλεγες ότι θα έσκιζες τα μνημόνια, ψήφισες και το 3ο και το 4ο και οσονούπω θα ψηφίσεις και το 5ο.
    Γιάννη το παιχνίδι του ΣΥΡΙΖΑ όπως λέει ο Παπακωνσταντίνου στο τραγούδι είναι στημένο και από πριν ξεπουλημένο. Στο αφιερώνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ. ΤΕΤΟΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)